Sn.Ünal, size tuhaf gelebilir ama bu sn uslu kesinlikle şerbetli.... Hatta şerbetlinin önde gideni 2ay kadar sonra 500 milyon borcu. 50 milyona düşürürse süpriz olmaz... Bu dönemde muhtemelen denetimden geçen yeni bir bilanço yayımlayacak ve bakıcazki şapkadan bir değil 4-5 tavşan çıkaracak... Ancak tavşanların eti, sütü gen yatırıma besin olarak yansırmı... Bilemem. Normalde dediğim gibi 3.sınıf oto tamircisi ama şerbetli... Şerbetli olduğu oranda da, saf, saf dediğim temiz, dürüst, duru anlamında tabiki değil... Özellikle de, sokma akılların etkisinde, çok kalıyor... Ama şerbetli... Bu şerbetle, sanayideki oto tamirciliğinden, boch firması, firmaların geniş Servis ağına sahip olabilir. Bize ne düşer... Üç ayların manevi katkısı devam ediyorsa ehhhh.... Ama ruh haline çıplaklar plajı hakim olmussa.... Pöhhhh
Ünal bey şeffaf olmak adına buradan yazıyorum... Daha önceden size bu konuyu ataştırabilirmisin diye sormuştum ama dikkatinizden kaçmış olabilir...
Jeneratör ün BOSCH ile bir ilintisi var ama ben ne olduğunu maalesef doğrulatamadım... Siz ve arkadaşlarınıza bir zahmet.. Slm...
Oldukça bir müddet yazamayacağım
''Galea 2011 Eylül’de Tepe Prime'da Gül Uslu tarafından kurulmuş yeni bir markadır. Günün modasını ve ihtiyaçlarını misafirlerine son teknoloji cihazları, profesyonel ekip arkadaşları ile hijyenik, nezih ve güleryüzlü bir ortamda uygulamak Galea'nın en büyük heyecanıdır…'' Güllü yenge modern Gül ismini kullanıyor. Acep hala soy ismi USLU mu? Yenge ile irtibata geçip, bildiklerimizi anlatmak, bilmediklerimizi öğrenmek, Müjdat'tan intikam almak gerek.Bu arada Müjdat'ın Çevikler öngörümüze çok bozulduğu aşikar. Çeviklerin de bundan haberdar edilmesi gerekir. Adamlara onca mail attım, tık yok. Ulaşacağız eninde sonunda. Gül ex yengemizi de kuaför salonunda ziyaret edeceğim ama, girip çıktığımı bir gören olur da karizma yerle bir olur diye endişe ediyorum.
![]()
Yeni bir fırtınaya hazır olun. Ön sezilerim yakında burada bilgi bombardımanı-bilgi kirliliği uçuşacak diyor. Haydi hayırlısı..
Fabrikayı ziyarete gittiğimde gerçekten üzüldüm tahminimden çok daha büyük ve bakımlı güzel bir tesisti. Hayatta bazen manevi değerler daha önemlidir. O fabrikayı ben kurmuş olsaydım icrayla satılmasını asla istemezdim. İçim acırdı. Dolandırdığı paralarla elbette daha güzelini yapar fakat dedimya bazen manevi değerler bağlar daha mutlu eder insanı
Emin olun siz gittiğinizde, son 4 yılda olduğundan çok daha fazla üretim alanını kullanıyor idi. Eskiden en dipte %25 üretim alanını kullanırken, neredeyse üretim alanının tamamını kullanır durumda idi. O fabrikadan vazgeçilmiş değil. Sadece borç ettiği kişilerin tamamının umutlarını köreltip, 3-5 kuruşa bu işi kapatmak derdinde. Düşünün vurduğu tokadın büyüklüğünü. Sadece bankalara 200 milyon dolara yakın tokat vurdu. Eski para 1 katrilyon yeni para 1 milyar. Üretim yaparak rekorlar kırarak 10 senede kazanamayacağı parayı, battım yattım çamura battım diye diye hiç etti. Ha leasing firmalarından 22.500 jeneratör satmış gibi yapıp 2012-2013 yılı paraları ile 214.491. 963 TL para yürüttüler. Yani yaklaşık 100 milyon dolar yani 500 milyon lira yani eski para 500 trilyon para. Üretimle kar ile elde edemeyecekleri bu paraları hüplettiler. Şimdi bizde para yok ki deyip, alacaklıları dolandırılanları umutsuz bırakıp, icraları düşürüp, kimi bankaların alacaklarını Varlık Yönetim Şirketlerine devrediyorlar. Bu yıl bu rakam 9 milyar lira. Satış oranları %5-8 arasında. Böyle bir pusuda Müjdat bey. 200 Milyon liralık borcu 10-12 milyon liraya kapatacak. Karı görüyor musunuz? Yani velhasıl, ne şirketini kaybeder. Ne markasını. Ne fabrikasını. Böyleleri elin milyonlarca lirasını ödemez hiç eder. Ama kendi kuruşunu, tek çakıl taşını kimseye vermez. Sonuç olarak o bir şey kaybetmeyecek. Hasbelkader başına bela ettiği biz sinekleri nasıl yok edecek sıkıntı orada. Çünkü biz ölsek de, ortaklıklarımız evlatlarımıza devrolacak. Bunu o biliyor. Buradaki arkadaşların da çok azı farkında. Bunu bilen biri olduğum için benden Nefrettttt ediyor nefret.![]()
Yer İmleri