Sayfa 310/493 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 3943 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    şu andaki gördüğüm kadarıyla 20-23 den mal boşaltıyor patron ve ekürisi..teranın 20 den 1.5 lot verdiği yerde 23 den mal alnımaz bence.ben bedelliden aldıklarımı verdim 22 den.hayrını görsün.15 e gelsin bakarız.
    ytd
    Tera (patron) 2.gün de sattı ama sonra Teb alışa gelince bir tur daha yapacaklar düşüncesiyle 15 Den yerine koydum.20 den de gönderdim..ekibin yaptığı da bu.çok da belli ediyorlar ellerini aslında..twitterdan da mal pazarladılar 20-23 den.şimdi de 15 den aldıracacaklarmış.ben 10 desteğini izleyeceğim.
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Tera (patron) 2.gün de sattı ama sonra Teb alışa gelince bir tur daha yapacaklar düşüncesiyle 15 Den yerine koydum.20 den de gönderdim..ekibin yaptığı da bu.çok da belli ediyorlar ellerini aslında..twitterdan da mal pazarladılar 20-23 den.şimdi de 15 den aldıracacaklarmış.ben 10 desteğini izleyeceğim.
    Ytd
    Hocam teradan çıkılan mallar kendi takasından çıkmamış yatırım fonlarının malını satmış görünüyor. Patron satıyor havası oluşturmak için bu yolu izlemiş olabilirler mi?

3.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Hocam teradan çıkılan mallar kendi takasından çıkmamış yatırım fonlarının malını satmış görünüyor. Patron satıyor havası oluşturmak için bu yolu izlemiş olabilirler mi?
    Olabilir hocam.detay incelemek lazım.bedellide alıp fona atmış da olabilir patron.
    Vagonlar çok dolu..biraz dökmesi lazım gibi bence..nasıl yapacak bakalım
    Ytd

4. 3-4 gundür tık yok

5.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Ytd
    1,13 trend desteği 1,09 da destek . bana kalırsa trendin üst bandına bir atak(1,27-1,30) geçip kalıcı olursa 1,43-1,51 tobo için tamamlama ve sağ omuz için aşağı. 1,27-1,30 bölgesi geçilemezse önemli bir düzeltme(1,01 e kadar. hatta 0,81 ihtimali bile olabilir) ytd

6.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    yanlış hatırlamıyorsam bedelliden sonra fona mal atmıştı

7.  Alıntı Originally Posted by Burak17 Yazıyı Oku
    3-4 gundür tık yok
    burak kardeş yorumların iyiydi.sen ne düşünüyon

8.  Alıntı Originally Posted by zaybaba Yazıyı Oku
    yanlış hatırlamıyorsam bedelliden sonra fona mal atmıştı
    Haftalıkta iş ak teb yaklaşık 4 milyon lot almış, bunlar en büyük paya sahip aracı kurumlar. İlk 5’te bir oyak var bir de tera bu ikisinden hiçbir hareket olmuyor. Bir haftalık süreçte yatırım fonları 5 milyon lot boşaltmış onun dışında dişe dokunur bir çıkış yok. Mal toplanıyor gibi geliyor hocam, şu anda tahtanın ağa babası iş yatırım durumunda. Patronun mallar burda mı ki?

Sayfa 310/493 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •