Sayfa 310/1002 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    BU HABER PEK GÜNDEM OLMADI.
    https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...-oldu-6784417/
    Bidonla yakıt satışı yasak değil mi idi?
    10-15 Litre benzin alarak kendini kandıran vatandaş aldığı riskin hiç farkında değil mi?
    Bana bir şey olmaz kafası değişmez mi bu Ülkede?
    Buyuk ihtimal mazottur, benzin değil.

Bidona gelince, herif sen de Molotof kokteyli yapacak veya öyle bir zamana denk gelirse benzin vermezler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

PPK toplantı özeti :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Dolar ve euronun zirve yapmasının ardından muhalefetten yükselen erken seçim çağrısı ile ilgili büyük bir iddia kulisleri karıştırdı.

Bir yazar bugünkü köşesinde erken seçimin tarihinin belli olduğunu iddia etti.

Söz konusu yazıda sıcak siyasetin tam göbeğinde olan bir ismin, “Tayyip bey görevi Mücahit Arslan’a verdi. 19 Haziran 2022’de seçim yapılacakmış gibi hazırlıklara başladılar†dediği aktarıldı.

Erdoğan görev verdiği iddia edilen ve asıl adı olan Ali İhsan Arslan olan AKP Ankara milletvekili Mücahit Arslan Erdoğan’ın kara kutularından biri olarak biliniyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...di-489029h.htm
    haberi yazan yeni çağ...benim gçzümde ak iyt neyse bu da o
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 310/1002 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •