Sayfa 310/346 İlkİlk ... 210260300308309310311312320 ... SonSon
Arama sonucu : 2768 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Endekis kırmızı, ayıbolur bugün yeşil olursa
    Hamdım Piştim Yandım

2. Endekis bugün toparlar mı ona kafa yoralım
    Çok meşakkatli bir iş yaw bu borsa işi, şöyle bi gözümüz yağda bir gözümüz balda bi iş olsaydı keşke
    Bi gözümüz endekiste bir gözümüz bunda şaşı olucağız
    Hamdım Piştim Yandım

3. Ortalık yangın yeri. Endeks bugün dün Petkim'in yaptığını yaparmi diye izlemekten başka çare yok, tabi Petkim ne yapar. Yaparsa Petkim mı yapar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Heyecan yapmaya gelmeyen bir tahtamiz var, sakin sakin
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis kırmızı, ayıbolur bugün yeşil olursa
    Bugün endekise sağlam kayarlar bence haa bizimki ayıb ederse bilemem sonuçta hem psikopat hemide kafada huni ile dolaşan biri
    Hamdım Piştim Yandım

6. Sağlam derken, ne kadar sağlam abi
    Ovvvlum herşeyi söyleyemem sonuçta bende ekmeğimin peşindeyim, azcık sende kafa yor, herşeyi hazır bekleme
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugün tahtacı böyle yaptıysa bu işin peşini yarında bırakmaz gibi geliyor. Mantık öyle de diyor, duygusuz tahtacı karşısında net konuşmak çok zor, bir sürü örneğini yaşadık. Ytd
    Petkimin tahtacı bitti demeden, bitmez. Ytd

8. Ben şuanda şaşkınım, herif hakkaten yeşilde tutuyor
    İlk defa
    Normalde en önden koşması lazımdı. Acaba dün çelik don giymiştim ondan mı korunuyoruz totomuz ıslanmadı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 310/346 İlkİlk ... 210260300308309310311312320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •