0 ziyaretçiye düştük. Ytd
0 ziyaretçiye düştük. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Endeks dün petkimin yaptığını yaptı. Önce zortlattı sonra az biraz hoplattı. Ytd
Şimdilik.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Malum yerdeyiz hala. Ytd
Nerede kalmıştık. Yarın ola hayrola demeden önce malum yerin üstünde kalıcı olabilecek miyiz? Olmazsa elde ne var, bugünkü gap var gerçi paçalı kaldı, aşağısında 1837 var, günlük bulut üst sınırı da yarın için 1881. Purmuzcu olur mu yoksa soğutucu mu gelir hayırlısı. Ytd
O hep hayalini kurduğumuz gün yarın olabilirde olmuyabilirde,
Olursa ne olur, olmazsa ne olur
Sen yine sen, ben yine ben
Yani,
Yanisi yok
Emmeyede varız gömmeyede varız
Altta destek belli, üstte direnç belli
Hamdım Piştim Yandım
Aksiyon bitmez henüz USD ortalamalar tam olarak kendine gelmedi.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bugün tahtacı böyle yaptıysa bu işin peşini yarında bırakmaz gibi geliyor. Mantık öyle de diyor, duygusuz tahtacı karşısında net konuşmak çok zor, bir sürü örneğini yaşadık. Ytd
Yer İmleri