Sayfa 307/346 İlkİlk ... 207257297305306307308309317 ... SonSon
Arama sonucu : 2768 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bofa da alnusun yanında ama buna boşuna bofa demiyorlardır, umarım 3 e karşı 1 olmazlar. Olmazsalar yırtarız. Yorumlara bak hele. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Teker teker gelin lan
    Pürmüzü alıcaklar elinden
    Yanıyorsun Fuat abi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bofa da alnusun yanında ama buna boşuna bofa demiyorlardır, umarım 3 e karşı 1 olmazlar. Olmazsalar yırtarız. Yorumlara bak hele. Ytd
    Bofa alnusun yanından ayrıldı an itibari ile. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bofanın ipiyle kuyuya inilmez
    Hala işin gücün gırgır
    Layn olm endekis göçtü
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bofa saf değiştirdi ama Alnusa desteğe qnb geldi. Oysaki pürmüz o kadar kuvvetli duruyor ki! Ytd

6. Genel mevcut şuanki son durum 2 üye 3 ziyaretçi. Gerçek durum bu.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bofa saf değiştirdi ama Alnusa desteğe qnb geldi. Oysaki pürmüz o kadar kuvvetli duruyor ki! Ytd
    Pürmüzü qnb destekliyor. Görüntü canlı paylaşımlar, silan Polatlar, üge anlılar, Hepsi burada

8. Canlı paylaşımlar yine de bizi sonuca götürmez. Laf olsun maksat muhabbet. Petkim’de bilebilen kimse olmamıştır. Tahtacı kurnaz.

Sayfa 307/346 İlkİlk ... 207257297305306307308309317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •