Bofa da alnusun yanında ama buna boşuna bofa demiyorlardır, umarım 3 e karşı 1 olmazlar. Olmazsalar yırtarız. Yorumlara bak hele. Ytd
Bofa da alnusun yanında ama buna boşuna bofa demiyorlardır, umarım 3 e karşı 1 olmazlar. Olmazsalar yırtarız. Yorumlara bak hele. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Teker teker gelin lan
Pürmüzü alıcaklar elinden
Yanıyorsun Fuat abi
Hamdım Piştim Yandım
Bofanın ipiyle kuyuya inilmez
Hala işin gücün gırgır
Layn olm endekis göçtü
Hamdım Piştim Yandım
Bofa saf değiştirdi ama Alnusa desteğe qnb geldi. Oysaki pürmüz o kadar kuvvetli duruyor ki! Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Genel mevcut şuanki son durum 2 üye 3 ziyaretçi. Gerçek durum bu.
Canlı paylaşımlar yine de bizi sonuca götürmez. Laf olsun maksat muhabbet. Petkim’de bilebilen kimse olmamıştır. Tahtacı kurnaz.
Yer İmleri