Sebastian dediğimiz noktalar arasındasın. Petrol ateşledi ama herşeyin fazlası zarar tabi. Ytd
Sebastian dediğimiz noktalar arasındasın. Petrol ateşledi ama herşeyin fazlası zarar tabi. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Çekinir bendenbelki de bunca zamandır seviyor bile olabilir, ben kendisini çok sevemedim şimdiye kadar, ilerleyen yıllarda ne olur bilemem. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Fazla naz usandırmıyor biliyorsun, bunca zamandır usanmadım. Hadi kır işte . Bundan iyi fırsat mı olur. Ytd
Üçkağıtçı fed i yukarıdan karşılasaydık endeks
Adamlar güvenmemeyi öylesine aşıladılar ki, böyle bir piyasada bile millet viop marjı peşinde koşuyor. Ulan isterse bütün yönetim koltukları boş olsun, bu şirket bu piyasada yine kar yazar, yeter ki yine yanlış kararları ile şirkete sebep olmasınlar. Burada önemli olan bunca zamandır kapattıkları fabrikaları açmaları için ne kadar süre gerekecek sorusu ? Adamlar deli gibi üretimi durdurdu bunca zamandır.
Dünya, böyle bir piyasada nereden alacak plastiği, gidip evdemi yapacak. Ama dedim ya önce hissene güveneceksin o da kaldıysa. Neler gördü millet neler, haksızlar mı ?
y.t.d.
Yer İmleri