Aynen bende devam ediyorum 1 saat daha devam ederim
Aynen bende devam ediyorum 1 saat daha devam ederim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
geçmişte Annemi hastaneye götürdüğüm rutin kontroller aklıma geldi , ( şeker ve kalp hastası idi ) sabah 5 de kalkar bi güzel hazırlar , hadi anne deyip hastane koridorlarında , yıllarca elinden tutar nice geçirdiğim zamanlar mazide kaldı ,,,,
taaki 19.04.2013 tarihinde annemi kaybettiğim zaman kadar ,,
artık film bitti ,,
şimdi o gittiğimiz hastanelerin önünden dahi geçmek istemiyorum , geçerken kafamı çeviriyorum . hele yoğun bakımda iken öldüğü hastane önünden ...,,,
ahhh keşke şu an yaşasaydı da yine sabah erkenden kalkıp , koluna girip beraber bir yerlere gitseydik ,,,
giden gelmiyor ,, elinizdekinin kıymetini çook iyi bilin ,, öfff bile demeden pamuklara sarın ... gönlünü her daim hoş tutun ...başka yok çünkü !!
geçmiş olsun ,,, sn.Güneysu .... Allah kolaylıklar versin![]()
Son duble bitti.. Etraf toplandı , tv karsinda uyku modu..
Devam edenlere afiyet olsun.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sarisin moduna gecis, az sonra.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Tv karşısında uyuyayım derken saat 4 olmuş bile.. Sabah 8.30da dipcik gibi kalkmam lazim..(Nasıl olacaksa..) İşletmeci pılını pırtısını toplar gider yatar![]()
Hayırlı sabahlar..
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yer İmleri