Sayfa 312/1223 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    bankalar 2 gün üst üste karda oturmana izin vermiyor..
    nedendir acaba? hep al/sat nereye kadar??
    bddk bugün açıkladı takipteki alacaklar son bir ayda anormal artmış..75,2 milyar tl..son 15 yılın zirvesine gelmiş...ve ilk kez %3 ün üstüne çıkmış...bankalar sermeyelerinin 10 katını kredi olarak dagıttı..eger kredi takipteki krediler %3 ü geçti ise sermeyenin %30 u gitti demektir...ve bu faizlerle takipteki krediler çok hızlı artacaktır...çünkü bir o kadarda zorla yüzdürülen krediler var...

2. sPOTU KİM SATIYOR GENÇLER

CRETİTMİ SAĞ KÖŞEDE ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    bddk bugün açıkladı takipteki alacaklar son bir ayda anormal artmış..75,2 milyar tl..son 15 yılın zirvesine gelmiş...ve ilk kez %3 ün üstüne çıkmış...bankalar sermeyelerinin 10 katını kredi olarak dagıttı..eger kredi takipteki krediler %3 ü geçti ise sermeyenin %30 u gitti demektir...ve bu faizlerle takipteki krediler çok hızlı artacaktır...çünkü bir o kadarda zorla yüzdürülen krediler var...
    Bilmediğimiz bi şeydeğil..
    Yeni öğrenmedik..!
    Neden bu kadar al/sat yapıyorlar.. 8,70..GARAN al..akşamüstü 8.40 olsun?!

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    ne zaman eksi olsa caho ortalıktan yok oluyor

GÖZÜMDEN KAÇMIYOR SANMA CAHO
    Dün dedim ya akşam yarın kıpkırmızı bekliyorum diye. Long diyenlerle billur geçtim durdum tüm gün az dikkat lütfen

5. Vay be resmen katliam yaptılar

YTD

AKTİF : 123.500

EN YÜKSEK: 125.450

en düşük : 123.500
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. nasıl bır kurbaga bu hhhaaaa

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    Ethem Sancak'ın adı da yeni bakanlar kurulu için geçiyormuş. Kaynağıma 'Hangi bakanlık?' diye sordum, 'Ticaret Bakanlığı da olabilir, Sanayi Bakanlığı da onu Patron bilir' dedi" ifadelerini kullandı.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...anlik-iddiasi/

ALTAY tankını bilimum zpt leri almıştı şimdi aya duble yol işini de alır .yol boyu ışıklandırmalar vs tüm millet olarak nurlanır ampul gibi oluruz inşallah.Piyasalar baya iyi karşılar sanırım çok yararlı

8.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Ethem Sancak'ın adı da yeni bakanlar kurulu için geçiyormuş. Kaynağıma 'Hangi bakanlık?' diye sordum, 'Ticaret Bakanlığı da olabilir, Sanayi Bakanlığı da onu Patron bilir' dedi" ifadelerini kullandı.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...anlik-iddiasi/

ALTAY tankını bilimum zpt leri almıştı şimdi aya duble yol işini de alır .yol boyu ışıklandırmalar vs tüm millet olarak nurlanır ampul gibi oluruz inşallah.Piyasalar baya iyi karşılar sanırım çok yararlı
    Etem devletin butcesini cebe atmasın. Onun bakışı bakış değil [emoji857]

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 312/1223 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •