Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. ABD/İsrail'in Kürdistan(BOP) projesine beni eşbaşkan yaptılar deyip de balıklama atlayanlara insanları yerinden yurdundan edenlere bu hallere düşürenlere bin lanet...
    Kocaelinin Kartepe ilçesinde, Suriye uyruklu 9 yaşındaki Vail El S.'nin, mezarlık kapısına iple asılı cesedi bulundu. İntihar ettiği düşünülen çocuğun cansız bedeni otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
    https://odatv.com/9-yasinda-cocuk-ne...-04101958.html

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Bu vatandaşın,kendi unutsa bile.. Dubai den dönen çocuklarımıza ettiği laflar var. SANIYOR Kİ biz unutuyoruz. Hadi gülüm ikile.
    Sen buralarda laf üleştirirsen hepsini bulurum. NEFESİN YETMEZ. Anladın?
    insanlarin internette paylastigi yazilari buraya koydum

insanlar Dubai ucaginda olenler zengin oldugu icin beddua okuyorlardi

sende kalktin ben yazmisim gibi lanse ediyorsun

Ingilizceyi gectim insanlarin Turkce bilgisi beni sok ediyor. Daha okunani anlamiyorsunuz pess

ah egitim ah sen nelere kadirsin

insani rezil edersin boyle

G. Herif, senin üzerine vazifemi, beddualari buraya kopyalamak!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Hayyam kardeşimizden;
    Ne diyeyim ki sana,
    Varlığın sırları saklı senden, benden,
    Bir düğüm ki ne sen çözebilirsin, ne ben.
    Bizimki perde arkasında dedikodu,
    Bir indi mi perde, ne sen kalırsın ne ben.

Günaydın cafe dostları

6. Evet, parayı Süper kahraman filmleri kırıyor emme beş para etmezler.....

Sinema tarihinin en iyi yönetmenleri arasında gösterilen Martin Scorsese, Marvel filmlerine ağır bir eleştiri getirdi. Empire dergisine bazı açıklamalar yapan ünlü yönetmen, Marvel yapımlarını gerçek bir film olarak değerlendirmediğini söyledi.........
    Sinemanın bir başka efsanevi ismi olan James Cameron da geçtiğimiz yıl benzer bazı açıklamalar yapmıştı. Cameron, süper kahraman filmlerinden artık bıkkınlık geldiğini ve Hollywood'un anlatacak başka hikayelerinin de olması gerektiğini söyledi.......

Erdoğan: "Ekonomi üzerinden yazılan felaket senaryolarını birer birer bozuyoruz."

Erdoğan: "Bizim de kimliksiz, kişiliksiz, köksüz, hazan yaprakları gibi rüzgarın önünde sürüklenmemizi bekliyorlar ama buna fırsat vermeyeceğiz."

Erdoğan: "Yüzde 50 seçilme yeterliliği yeni sistemin adeta omurgasıdır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Cumhurbaşkanının seçilme oranının yüzde 50'den 40'a düşürülmesiyle ilgili ne düşüncemiz ne niyetimiz ne planımız ne de çabamız söz konusudur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •