Sayfa 312/650 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bizim aracı kurum halime bir cüz indirecem diyor. Durum vahim. Sifasi Allah (C.C.) diyor. Ama aracı kurum adı veremem.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu kadar çapsız bir mal sahibi yok borsada...
    YTD

3. ana hissedar a düşen haber

Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard
    Enerji Üretim A.Ş.'nin sahip olduğu Adana Tufanbeyli Boksit madeni sahasına
    ilişkin olarak sondaj çalışmalarından elde edilen
    kesin veriler ve bu çalışmalarından elde edilen numunelerle ilgili 3 ayrı uzman kuruluşun analiz sonuçlarına göre, söz konusu maden sahasında yaklaşık 5.427.000 ton
    ekonomik (işlenebilir, ticarete konu edilebilir) boksit cevheri rezervi olduğu
    tespit edilmiştir.

Maden sahasının işletmeye alınması ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup, 2018 yılının ilk yarısı içerisinde üretime geçilmesi planlanmaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Saygılarımızla,

Verusa Holding A.Ş.

4. 231 e satış yaptım aktif ama gitmedi 234 gördüğü halde oyun içinde oyun sahtekar düzenbazlar

5.  Alıntı Originally Posted by tıktık Yazıyı Oku
    231 e satış yaptım aktif ama gitmedi 234 gördüğü halde oyun içinde oyun sahtekar düzenbazlar
    merhaba boyle bir seyin şirketle ilgisi olamaz. aracı kurumunla gorus bence.
    ha bu arada şirketin sahtekar düzenbaz oldugu dogru

6. girişim şirketi kendi hissesine gğvenmediği için holding elindeki vertu hissesinin satışına başlamış.
    arkadasların gozunden kacmış bu haber.. şereflilerin ne yaptıgını anlamak cok zor.

bu hisse iddia loto toto gibi denk gelirsen kazanirsin. yatirimlik bir hisse hayatta olamaz.

7. vertunun once %20 sini 2.60 larden Gerel alıp Gerel patronuyla kavgalı olduktan sonra 1.60 lardan ellerinden cıkardılar..

Vertu yatırımcısına zarar ettirdi. Gerel patronu bu sahterkarlardan kurtulduktan sonra hareketini yaptı.. hissesini 2 lerden 5 yapti.

bu düzenbazlar bizi sövüşlemedekten başka bir sey yaptıgı yok.. dikkattli olun.

vur kac yapin....

sabahtan 3-5 kademe yukarida acar. kapanisa bir onceki gun kapanisinin altinda yapar..

o yuzden kapanıştan alıp sabah ellerine verin spekin.

Not. hayal kuruyorum Yatırım tavsiyesi asla olamaz. yatirim tavsiyelerini SPK'ca kabul gormus onayli araci kurumlardan alin.

8.  Alıntı Originally Posted by tıktık Yazıyı Oku
    231 e satış yaptım aktif ama gitmedi 234 gördüğü halde oyun içinde oyun sahtekar düzenbazlar
    Siz emri verirken büyük ihtimalle kademe düşmüştür. Ben de dün aldığımı bu sabah verdim.
    Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...

Sayfa 312/650 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •