Sayfa 312/784 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by peugeot Yazıyı Oku
    ya arkadaşlar burası sngyo sayfası değil mi?
    başka hisselerin durumunu lütfen kendi sayfalarında tartışınız.
    Oku yazılanları da kimin ne olduğunu ne amaçla yazdığını anla.
    85 lerde iken hisse 5 tl olacak şöyle güzel böyle güzel diyen fırıldak hilmoceko nun o sırada 280.000 lotu boca ettiği ortaya çıktı..

Neden yaptın dediğimde..elimdekileri satıyordum hisse nin iyi taraflarını yazacamtım tabi diye açık açık spekülasyon yaptığını da söyledi..

Boş zamanım olsa spk spk olsa ülkede hakim hukuk savcı olsa bir kaçını mahkemeye verdin mi temizlenir ortalık bu forum spekülatörlerinden ama..

olmuyor işte canım ülkemde bazı şeyler..

kör tuttuğunu şey ediyor..

2. Arkadaslar bu gundwane nikli zatin icin nw demistim...hissede yukselme potansiyeli baslayinca buraya damlar, hisseyi pisler hisse asagi salinirsa kacar gider yukselirse ona buna saldirmaya devam eder. Bakin yine boyle oldu.0.84 ten asagi salininca kayboldu birlesme haberini okuyinca yine damladi..olacak is degil...ciddiye almasin kimse yazdiklarini...birakin kendi halinde takilsun.okumayinda yazdiklarini

3. Sinpaş yapıya ait 586M geçmiş yıl karlarını nerede okudu arkadaş..??

Ben göremedim..

Birisi aydınlatırsa sevinirim..
    Dipnotlarda mı var nerede?

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 24. maddesine göre, söz konusu kararının görüşüleceği genel kurul toplantısına katılıp olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını Şirketimize satarak ayrılma hakkına sahip olacaktır.
    Ayrılma hakkı kullanım fiyatı, açıklanan tarih hariç olmak üzere, işlemin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması olup,
    0,7812 TL olarak hesaplanmıştır.

5. Ayrılma hakkı geldi 0.78 den.. Metro grubu kağıtlarında bu ayrılma hakkının bir etkisi olmamıştı.. Bakalım burda olabilir..

6. Agirliklik ortalama belirtilmis haber düştü
    Attached Images Attached Images
    %100 Düşünce Özgürlüğü.. YTD

7. ilk defa güzel haber... direk hedef 80 kurus )

8. Degerli arkadaslarimiza hayirli ugurlu olsun

Sayfa 312/784 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •