Sayfa 312/1000 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    kurlarda sert düşüş yaşanacaksa yap KKM 3 ay sonra dipten sert al şakkadanak bey ilk okul çocuğu bile soyar kasayı bu söylemlerle şakkadanak 10 milyar üter olmadı şakkadanak 10 milyar daha üter sonra şakkadanak bi 10 milyar daha üter ilk okul bebesi
    Üfff, okuyunca moral sıfır oldu... cuma kkm ye gömerek yanlış iş mi yaptım..
    Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Üfff, okuyunca moral sıfır oldu... cuma kkm ye gömerek yanlış iş mi yaptım..
    KKM kur düşerken avantajlı olan bir ürün Zaf.Dogu. Kur düşecekse yanlışınız yok. Kur yükselecekse epey bir yanlış yaparsınız. DTH faizleri %6-7.

3. Bofa öyle yapti credit şöyle yaptı yok endeks üç gündür tabanladi sonra tavanladi , millet battı çıktı derken bir önceki SPK baskaninin 150 milyon dolar serveti çıkmış. Ben böyle düzenin ta amk emi, millet kaç yıldır kan kustu evi barki yıkıldı intihar edenler oldu ama paralar en tepeye akmış tertemiz helal olsun valla billahi helal olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    KKM kur düşerken avantajlı olan bir ürün Zaf.Dogu. Kur düşecekse yanlışınız yok. Kur yükselecekse epey bir yanlış yaparsınız. DTH faizleri %6-7.
    94 gün 1-2% sorun değil, 3 ay sonraya yukarı kırarlarsa, 18,1+ özel sektör eurobondlarından açık kapatılır.
    bütçeyi infilak ettirmezler, en kötü yatay banda alırlar (17-18) diye sebeplendirdim..

hem de yoruldum kaç aydır, mola biraz..
    batırel i görene kadar başka sebeplerim de vardı.. camdan aşağı atladılar..
    Memento mori

5. Klasikleşen ortalama her 2 ayda 1 kez gelen kararname yine geldi. Xbank 2500 e kadar gelebilir. Sanayiler için olumsuz bir şey yok. Hem faiz indirimi hem bu karar bazı topal ördeklere hepten can suyu olacak gibi. Bol krediyle büyüyen geçen haftalarda pek hareket yapamayan SASA bu haftanın öne çıkan hissesi olabilir.

Benim anlamadığım yabancı, bıyıklı, Arap fonu, Rus parası veya her neyse kılçıksız banka topladılar. Bu karar ile bu para girişini çok bağdaştıramadım…

6. KOBİ'lere kredi verin diyorlar, dövizi olanlara TL kredi vermeyin demişlerdi.

Borsada ucuz TL krediye kimler erişebilir acaba.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. https://halktv.com.tr/ekonomi/kulise...eliyor-689131h

Dün öğlen paylaşılmış haber. Biliniyormuş yani.

8. hiper enflasyon ... yazısı şöle dursun
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 312/1000 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •