Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Meksika'nın batısındaki Michoacan eyaletinde 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,135
    Blog Entries
    1
    Toprak la uğraşıyor deprem filan normal. Kırkı çıkıncaya dek.[emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

--endeks 2950-3000 aralığından döner (20 günlük HO; günlük grafikte BB nin alt çizgisi üzeri)...ve sonra yeniden ağır ağır yukarı yönde çıkar diye düşünüyorum...

--buralardan yeni oyuncu yatırımcı-trader gelir...mesela ben...

4. Habertürk sitesi olayı anlatmış.

BBHT çok fazla olayın üzerine gitmedi, BES fonları olanlar vs var, onları ürkütmek istemediler muhtemelen.

Bence oyuncu SKBNK, TSKB, VAKBN ve ISGYO'yu BIST30'a sokup sonra realizasyon yapmayı planlıyordu oyunu sarpa sardı.

https://www.haberturk.com/borsada-co...521443-ekonomi

Borsa İstanbul son günlerde gündemin tepesine yerleşmiş durumda. Buna neden olan ise temmuz ortasından bu yana yüzde 59 yükselen endeksin son hafta haftada yüzde 9 gerilemesi. Daha da dikkat çekici olan yine 1.5 ayda yüzde 150 tırmanan bazı hisselerde 13 tavan gördüğümüz bankacılık hisselerinin yüzde 15 çakılması oldu. Başta kamu bankaları ve bir kaç şirket olmak üzere bazı hisseler her gün yüzde 10 yükselirken şimdi her gün yüzde 10 düşüyor. Yatırımcıların başını döndüren bu gelişme ise borsada oluşturulmaya çalışılan kendi kendini besleyen sistemin kırılması ile yaşandı.

...
    ASLINDA YÜKSELİŞ İÇİN TEMEL ARGÜMAN SAĞLAM
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

--para ile ev alamıyoruz, altın alamıyoruz, dolar alamıyoruz, faiz alamıyoruz...

--ne alacağız, sağlam, endeks düşse de çıksa da satışları ciddi etkilenmeyecek, temettü verimi yüksek sanayi şirketleri ya da sağlam ve ayakları yer basarak büyüyen ciddi sanayi şirketleri...

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bıraktım dedin ama hala kapıdan içeri konuşuyorsun [emoji3]
    Bıraktıydım ama emare olunca 200 ceton birden attım makinaya, löp diye düştü
    Artık trend döndü secbul ağbi, kimse kredili mal almaya yanaşamaz bu da bizim gibi ayu arkadaşların işine gelir, bala gel bol bol bal ye, kışın aç kalmazsın
    Hamdım Piştim Yandım

7. "Küçük yatırımcıyı oyun dışında bırakırsan kendi topuğuna sıkmış oluyorsun"
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,135
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bıraktıydım ama emare olunca 200 ceton birden attım makinaya, löp diye düştü
    Artık trend döndü secbul ağbi, kimse kredili mal almaya yanaşamaz bu da bizim gibi ayu arkadaşların işine gelir, bala gel bol bol bal ye, kışın aç kalmazsın
    200 ceton çok fazla hemide kraliçenin toprağa verildiği zaman. Makine bile bozuldu görmedin mi 17.30 'dan sonra.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •