Kolpacı abi var,
Ovvvlum o bi kere geldi, bir daha gelmedi.
Zaten o tepeyi bir daha hiç göremedik
Kolpacı abi var,
Ovvvlum o bi kere geldi, bir daha gelmedi.
Zaten o tepeyi bir daha hiç göremedik
Hamdım Piştim Yandım
Kolpaçino abi gelirse kaçın mı demek istiyorsun.
Hamdım Piştim Yandım
Ziyaretçi sayımız 4 oldu
Hamdım Piştim Yandım
Dibini buluyor aynen öyle ama en son sinirden bu için ne desteği ne direnci var demişti. Konu insanları kusturulmesi herşeyde olduğu gibi burada da. Futboldan tut herbirseye kadar. Tepeye gelirsek tahtacı ne kadar manyak olduğunu bildiğimiz için, onun bile ayarları kacabiliyor. Muhtemelen dışarıda çok fazla lot var onları ele geçirmesini için kendi elindeki kadar olanla yapmaya çalışıyor yapacaklarını, haliyle daha yukarı alıp, diğer lotlarin satilmadigini görünce dönüşte elindekilerden de olmayayım diye hızlı çıkıp hızlı iniyor. Sonrasında sattıklarını geri almakta miymiy hale geliyor. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Lotlari ele geçirmiş olsaydı, daha fazla güç denemeleri görebilirdik, gerek aşağı gerek yukarı. O kotlar muhtemelen ölü kotlar olduğu için kendindeki dolaşımdakilerle yapıyor yapacağını. Anca bu çıkıyor. Bunca zamandır başka izahı yok. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Düşünsene bir kısmı sokulluda, bir kısmı huseyinde Ahmet'te ve belki Sokullu gibi olan başkaları da var. Ha Sokullu ky den yana olmaz ama yıllardır başka bekleyenler vardır. Emin olamam ama bunun bu hallerinden çıkarım yapabilirim. Ytd
Petkim yatırımcısıda tradeciside çok temkinli, onca zaman hep zopa yedik tahtaci tarafından çok hırpalandık, herif tam psiko, burdan eksi 3 yaksa şaşırmayız ama artı 3 yaparsa çok şaşırırız
Hamdım Piştim Yandım
Ziyaretçi sayımız 7 ye çıktı
Malları dağıttıysa şapa oturduk
Laa bi dur ikide bir şap şap deyip durma
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri