Kolpacý abi var,
Ovvvlum o bi kere geldi, bir daha gelmedi.
Zaten o tepeyi bir daha hiç göremedik
Kolpacý abi var,
Ovvvlum o bi kere geldi, bir daha gelmedi.
Zaten o tepeyi bir daha hiç göremedik
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Kolpaçino abi gelirse kaçýn mý demek istiyorsun.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ziyaretçi sayýmýz 4 oldu
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Dibini buluyor aynen öyle ama en son sinirden bu için ne desteði ne direnci var demiþti. Konu insanlarý kusturulmesi herþeyde olduðu gibi burada da. Futboldan tut herbirseye kadar. Tepeye gelirsek tahtacý ne kadar manyak olduðunu bildiðimiz için, onun bile ayarlarý kacabiliyor. Muhtemelen dýþarýda çok fazla lot var onlarý ele geçirmesini için kendi elindeki kadar olanla yapmaya çalýþýyor yapacaklarýný, haliyle daha yukarý alýp, diðer lotlarin satilmadigini görünce dönüþte elindekilerden de olmayayým diye hýzlý çýkýp hýzlý iniyor. Sonrasýnda sattýklarýný geri almakta miymiy hale geliyor. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Lotlari ele geçirmiþ olsaydý, daha fazla güç denemeleri görebilirdik, gerek aþaðý gerek yukarý. O kotlar muhtemelen ölü kotlar olduðu için kendindeki dolaþýmdakilerle yapýyor yapacaðýný. Anca bu çýkýyor. Bunca zamandýr baþka izahý yok. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Düþünsene bir kýsmý sokulluda, bir kýsmý huseyinde Ahmet'te ve belki Sokullu gibi olan baþkalarý da var. Ha Sokullu ky den yana olmaz ama yýllardýr baþka bekleyenler vardýr. Emin olamam ama bunun bu hallerinden çýkarým yapabilirim. Ytd
Petkim yatýrýmcýsýda tradeciside çok temkinli, onca zaman hep zopa yedik tahtaci tarafýndan çok hýrpalandýk, herif tam psiko, burdan eksi 3 yaksa þaþýrmayýz ama artý 3 yaparsa çok þaþýrýrýz
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Ziyaretçi sayýmýz 7 ye çýktý
Mallarý daðýttýysa þapa oturduk
Laa bi dur ikide bir þap þap deyip durma
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri