Sayfamız da bir deli eksikti o da oldu. Hayırlı olsun...
Sayfamız da bir deli eksikti o da oldu. Hayırlı olsun...
Baykanki buraya geldin hiç tanımıyormuşsun gibi bu hisse alınır mı, gider mi diye görüş istedin. Sonra bi baktık Cenkin huyunu suyunu herkesten iyi biliyorsun. Adama meydan okumaya başladın. Şimdide kalkmış ne haliniz varsa görün diye millete çatıyorsun. Zaten senin bir faydanı görmedik ki zararın olsun. Yaklaşımına bakınca elinden birşeyin gelmediği anlaşılıyor. Ha yapabileceğin birşey varsa buyur yap. Yoksa biz bu hisseyi zaten silmiştik. Hep beraber beklemeye devam ederiz. Ta ki Cenk efendinin gönlü olana kadar
Hepsi hava civa.. az üstüne gidene uşaklık muamelesi yapıyor.. Belli ki kendisi birilerine uşaklık ediyor.. Elinde imkanı olan her türlü hesap sorar, ama bu kaderine razı görünümü çiziyor...yersek....ya da Cenk’in müptelası olmuş..Dün deveye diken insan bilmem ne demişti.. ona binaen müptela...sanki şu güne kadar hisse uçuyordu, onun sayesinde ayakta duruyorduk, şimdi ne haliniz varsa görün diyor...diğer taraftan da biliyorum bunu , ihtarname geri çekildikten sonra millet az üstüne gidince küfürler edip yazdığı tüm mesajları silerek ayrıldı.. oysa çok masum bir soru sorulmuştu : “ne karşılığında anlaştın?â€... Madem deveye diken insana Cenk ise eyvallah.. Bende milyon lot yok, hatırı sayılır oy da yok... herzaman diyorum; azdan az çoktan çok gider.. hala atıp tutmaktan bahsediyor, şöyle bir geriye baksa görecek atıp tutmayı kimin yaptığını...hiçbirimiz , el öptürmekten, don almaktan, cenki paraya boğmaktan falan bahsetmedik... kendileri İki-üç aydır esip gürlüyor sadece ,
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Arkadaşlar, bura da yıllarca bu hisseyi almış beklemiş ve büyük zarar etmiş bir kaç kişiyiz. O yüzden dışardan gazel okuyan asarım keserim diyenleri pek ciddiye almamak gerek. Hisse 0,35 kuruş. Varsa g..ü yiyen girer alır. 100 bin lot 35 bin TL. Biz bu hisseyi 4TL ve üzerin de aldık. Bilmem anlatabiliyor muyum. Kalkmış bura da hava atıyorlar. Bu hisseye buralardan değil 100 bin lot 3 bin lot alacak adam bile çıkmaz...
Aynen kardeşim...Ben de yeni gelenlerle zaten muhatap almadım... Yanlış anlaşılmasın, kimseyi küçümsemem,ama herşeyin bir adabı vardır...Kimi damdan düşer gibi,kimi de kapıyı çalarak gelir.Anlayan anlamıştır zannedersem.Allah yar ve yardımcımız olsun sevgili legenda ve Venedik kardeşim...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yani sevgili baykanki. Hissen varsa bizimle değil Cenkle uğraş. Hissen yoksa bulaşma. Cenkle uğraşmak zor. Adam 6 yıldır pislik üstüne pislik yapıyor. Sana tavsiyem bu. Gerisi sana kalmış.
bay ceng çay ver
Yer İmleri