Sayfa 313/652 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.
    gentaş yıllardır düzenli kar eden ve temettü dağıtan,sermayeyi arttıran ve patronları hak hukuk bilen insanlar.
    ancak süslü laflara dikkat edin.kötü niyetli insanlar dadandı sayfaya.
    dostum genel konuşmanız herkesi zan altında bırakıyor...senden ricam bu kötü niyetli arkadaşların ismini verebilir misin ?? biz de bilelim ki ona göre davranalım....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.
    gentaş yıllardır düzenli kar eden ve temettü dağıtan,sermayeyi arttıran ve patronları hak hukuk bilen insanlar.
    Sayın arkadaşlar Gentaşa yıllardır ellerindeki kar etmeyen ve borç içindeki K şirketlerini 16 milyon tl ye satan patronlara hak hukuk tanıyor denilmez.2011 kasımından beri takip ediyorum,şirkette biraz para oldumu,muhakkak bir hisse satarak o parayı alıyorlar.Bunlar patron değil şebeke.Son hisse satışında para olmayınca kredi alarak şirketi faiz ödemek zorunda bırakmışlardır.Kahramanlar,Çelik nakliyat,M.Mutlu ve O.A.Perdeler hepsi beraberler,Genpazıda sayarsak hisselerin %70 şi onlarda.Şirket çok iyi gözüküyor,patronların gözü dosya,fiat 3tl olacak.Bol şans.
    Son düzenleme : Duka; 29-01-2018 saat: 09:35.

3.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.
     Alıntı Originally Posted by Duka Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar Gentaşa yıllardır ellerindeki kar etmeyen ve borç içindeki K şirketlerini 16 milyon tl ye satan patronlara hak hukuk tanıyor denilmez.2011 kasımından beri takip ediyorum,şirkette biraz para oldumu,muhakkak bir hisse satarak o parayı alıyorlar.Bunlar patron değil şebeke.Son hisse satışında para olmayınca kredi alarak şirketi faiz ödemek zorunda bırakmışlardır.Kahramanlar,Çelik nakliyat,M.Mutlu ve O.A.Perdeler hepsi beraberler,Genpazıda sayarsak hisselerin %70 şi onlarda.Şirket çok iyi gözüküyor,patronların gözü dosya,fiat 3tl olacak.Bol şans.
    Sn. Duka'nın patronlar hakkındaki görüşüne %100 katılıyorum. Hak hukuk ve gentaş patronları aynı cümlerde olumlu anlamda kullanılamaz.
    Yukarıdaki kıbrıs cık arkadaşın K şirketlerini incelemesini şiddetle tavsiye ederim. Ondan sonra burada yazsın, tabi şirket çalışanı değilse!

4.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.
    Hak hukuk bilen mi...
    Güzel ironi...
    kpmikti..

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. Hak hukuk bilirler derken
    Borçlarını ödeyen vergi borçları olmayan taşeronlarına ve çalışanlarına gününde ödeme yaparlar demek istedim.
    Bu kişiler Hz.Ömer demedim.Onların avukatıda değilim.Yanlışları varsa hesabını verecek onlar.
    Yazdığım yazılarlar küfür içermediği sürece kimseyede hesap vermem.
    Sizlere sorum Gentaşın sahipleri üç kağıtçı ise sizin bu kağıtta işiniz ne.
    Ben güveniyorum ve tutmaya devam edeceğim.
    Ama süslü yazı ve grafiklerle çok ucuz ucacak kacacak demem.

6.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Arkadaşlar.
    süslü laflardan kastınızı desenizde bilsek yoksa bana göre süslü lafların alasını siz yapmışsınız... öve öve bitiremiyorsunuz şirketi süslü laf budur zannımca

7. Sn Antiseptik uğramadan geçmeyin. Teşekkürler

Sayfa 313/652 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •