Sayın arkadaşlar Gentaşa yıllardır ellerindeki kar etmeyen ve borç içindeki K şirketlerini 16 milyon tl ye satan patronlara hak hukuk tanıyor denilmez.2011 kasımından beri takip ediyorum,şirkette biraz para oldumu,muhakkak bir hisse satarak o parayı alıyorlar.Bunlar patron değil şebeke.Son hisse satışında para olmayınca kredi alarak şirketi faiz ödemek zorunda bırakmışlardır.Kahramanlar,Çelik nakliyat,M.Mutlu ve O.A.Perdeler hepsi beraberler,Genpazıda sayarsak hisselerin %70 şi onlarda.Şirket çok iyi gözüküyor,patronların gözü dosya,fiat 3tl olacak.Bol şans.
Son düzenleme : Duka; 29-01-2018 saat: 09:35.
Sn. Duka'nın patronlar hakkındaki görüşüne %100 katılıyorum. Hak hukuk ve gentaş patronları aynı cümlerde olumlu anlamda kullanılamaz.
Yukarıdaki kıbrıs cık arkadaşın K şirketlerini incelemesini şiddetle tavsiye ederim. Ondan sonra burada yazsın, tabi şirket çalışanı değilse!
Hak hukuk bilirler derken
Borçlarını ödeyen vergi borçları olmayan taşeronlarına ve çalışanlarına gününde ödeme yaparlar demek istedim.
Bu kişiler Hz.Ömer demedim.Onların avukatıda değilim.Yanlışları varsa hesabını verecek onlar.
Yazdığım yazılarlar küfür içermediği sürece kimseyede hesap vermem.
Sizlere sorum Gentaşın sahipleri üç kağıtçı ise sizin bu kağıtta işiniz ne.
Ben güveniyorum ve tutmaya devam edeceğim.
Ama süslü yazı ve grafiklerle çok ucuz ucacak kacacak demem.
Sn Antiseptik uğramadan geçmeyin. Teşekkürler
Yer İmleri