Sayfa 313/1002 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Emeklilik fonlarına satmışlar gibi.
    Vatandaş da soruyor benim BES fonum neden değer kaybediyor diye.

Ee abi bizim fonlar başka napsın ki almaktan başka çareleri var mı? Piyasa yabancının elinde... fonlar mecburiyetten alıyor..

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ne zaman oldu bu. Ben 9500 puanlik bir yukari hareket hatirlamiyorum
    Geçen haziran sonuna bak...Evet 6 bin pointte stop olabilirdim zaten giren girdigi için olmadım... :D Orda full+full pozdaydım...Gireni çıkarması baya ugraştırdı...

3. Bes e birazda arkadaşın gazıyla girmiştim bı on sene önce. 2015 den fonları altın dövize çevirdim. Geçen sene temmuzda BIST taşıma zorunluluğu gelince Mayıs gibi komple çıktım. Bizim arkadaşlarin çoğu eksi bakiyede.
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ee abi bizim fonlar başka napsın ki almaktan başka çareleri var mı? Piyasa yabancının elinde... fonlar mecburiyetten alıyor..
    bang bang you shot me down..

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bence şöyle oluyor, düşen fiyattan traderlar alıyor geri tepmeyince emeklilik fonlarına satıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    PGSUS'ta örneğin 16-27 Mart arası CITY ve DOCE 7 milyon lot satmış. Şimdi oraların üstündeyiz. Tabi adamların maliyeti alsatlarla neredeyse 0 rakamla sıfırdır .Çünkü adamlar 75-85 arasında da çok mal sattılar... Alış ortalaması 10 satış ortalaması 50 tl falandır herhalde.
    Ben daha bulasmam o tahtaya dostum.
    maliyeti 0 olan spekisinin neler yapabileceğini hayal edemem
    3 gün taban cektirse kimse niye cekiyon demez yada tersi tavan cekse
    Hamdım Piştim Yandım

6. Şimdi size soruyorum abiler

Olduda bu borsa benim beklediğim gibi hareket etti

Döndü 2 dalga satış geldi diyelim

81 binden 93 bine giden rallide 13 krş artan yapı krediyi bu seviyeden alan

Kar mı eder

Zarar mı eder

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    GS yin primli bedellisine filan onay vermişti, aysalla kankaydi. Sicili bayağı kabarık bı adam.
    F tipi olduğunu düşünüyorum, borsada ne dolaplar döndü onun zamanında. Keşke fethullahçıların borsa işlemlerini araştırsalarda terörün finansmanı nasıl yapılmış kimler ne paralar kaldırmış görseler
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Bes e birazda arkadaşın gazıyla girmiştim bı on sene önce. 2015 den fonları altın dövize çevirdim. Geçen sene temmuzda BIST taşıma zorunluluğu gelince Mayıs gibi komple çıktım. Bizim arkadaşlarin çoğu eksi bakiyede.
    Bist zorunluluğu diye birşey yok, devlet katkısının %10 u biste zorunlu yatırılıyor. Bu da sakıncalı birşey değil bence. 5-10 yıl sonra bist %50 si bes fonlarının olur belki
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 313/1002 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •