Ne zaman oldu bu. Ben 9500 puanlik bir yukari hareket hatirlamiyorum
Geçen haziran sonuna bak...Evet 6 bin pointte stop olabilirdim zaten giren girdigi için olmadım... :D Orda full+full pozdaydım...Gireni çıkarması baya ugraştırdı...
Bes e birazda arkadaşın gazıyla girmiştim bı on sene önce. 2015 den fonları altın dövize çevirdim. Geçen sene temmuzda BIST taşıma zorunluluğu gelince Mayıs gibi komple çıktım. Bizim arkadaşlarin çoğu eksi bakiyede.
Originally Posted by Hermesj
Ee abi bizim fonlar başka napsın ki almaktan başka çareleri var mı? Piyasa yabancının elinde... fonlar mecburiyetten alıyor..
PGSUS'ta örneğin 16-27 Mart arası CITY ve DOCE 7 milyon lot satmış. Şimdi oraların üstündeyiz. Tabi adamların maliyeti alsatlarla neredeyse 0 rakamla sıfırdır .Çünkü adamlar 75-85 arasında da çok mal sattılar... Alış ortalaması 10 satış ortalaması 50 tl falandır herhalde.
Ben daha bulasmam o tahtaya dostum.
maliyeti 0 olan spekisinin neler yapabileceğini hayal edemem
3 gün taban cektirse kimse niye cekiyon demez yada tersi tavan cekse
F tipi olduğunu düşünüyorum, borsada ne dolaplar döndü onun zamanında. Keşke fethullahçıların borsa işlemlerini araştırsalarda terörün finansmanı nasıl yapılmış kimler ne paralar kaldırmış görseler
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Bes e birazda arkadaşın gazıyla girmiştim bı on sene önce. 2015 den fonları altın dövize çevirdim. Geçen sene temmuzda BIST taşıma zorunluluğu gelince Mayıs gibi komple çıktım. Bizim arkadaşlarin çoğu eksi bakiyede.
Bist zorunluluğu diye birşey yok, devlet katkısının %10 u biste zorunlu yatırılıyor. Bu da sakıncalı birşey değil bence. 5-10 yıl sonra bist %50 si bes fonlarının olur belki
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Yer İmleri