Valla Enigma, infodan songür, atadan cemal bey, yükselişi spk ya şikayet ediyorlar.şaka gibi bir durum. Evet dolar grafiği bakmak çok faydalı. Ancak bu dolar sanki bugün yarın sat verecek, 16-17 olacak gibi görünüyor. Şimdi dolar 16-17 olsun mu, acıkcası istemem. Sektörede zarar verir. Kurumların bu şekilde açıklama yapması ilginç
Koskoca endeksin %7 gittiği bir günde %3 bile yapamamak
Fecaat bir durum
Ereğli ve İsdemir ülkede varolan her şeye karşı yeniliyor
Bugün endeksten geçen haftalarda yediği %50 farkın üstüne
Tek bir günde ilave %4 fark yemesi yenilir yutulur değil
Az insan çok huzur
Sn. Kızıldağ demir çelik kardeşlerden alacağımız birikiyor. Portföyümdeki cam , finans , otomotiv durumu idare ediyor. Mayıs-2022 döneminden bu yana usd bazlı endeks getirileri şu şekilde xbank %44 , xusın %12 , xu030 %22 , xu100 %23 benim portföyüm ise sadece %3 getiri elde etmiş. Herkes karamsar ama bu demir & çelik kardeşler bize nakit akışı sağlasın , dursunlar dursunlar turnayı gözünden vursunlar.temettü beklentilerim isdmr net 4 tl eregl net 6 tl selamlar , saygılar.
Ne bitmez çilesi varmış bu demirlerin, yüzde 6 endekste yüzde 3 zorlama ile..
Sabahki 1.7 milyar TL bilanço beklentisi şahsen bende şok etkisi yarattıFakat vereceği Temettü fiyatı düşer, hisse düşer, alınan hisse ile temettü adeti daha fazla bile olabilir. Zaten enflasyon bizi şamar oğlanı yapmış, görmediğimiz her şeyi görüyoruz, varsın görmediğimiz dahaları da görelim...
EYT yi gömmezsem bana da Fedor demesinlerBen bu tahtacıya, piyasaya, resesyona taktım, pes etmeyeceğim.
Hiç aklımda yok, EYT'den sonra seçim öncesi bir ucuz kredi daha bulursam bir 10 bin lot daha alıcam...
Yer İmleri