Sayfa 313/359 İlkİlk ... 213263303311312313314315323 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    1402 ANKARA SAVASINI OKUMAMIS....okumus ve anlamamis TARIH PROFESORLERI VAR....o diyor bunu.....

ankarada....MURTED var.....savasin oldugu alan....anlami...DONEN....KARSI TARAFA GECEN....

TARIHIN GORDUGU EN BUYUK GENERAL.....yildirim bayezitin....ordusunda bulunan turkler....TIMUR un tarafina gectiler...YILDIRIMIN yaninda....sirplar ve yeniceriler kaldi.....bunlar turk degillerdi....

timur un ordusu yuzde 100 turktu....hepsi TIMUR un yanina gecti....

o alana MURTED adi verildi....

ayni professor....

son 10 yildir....SUNNI-SIA SAVASI ciksin diye you tube de yayin yapiyor....

IRAN-ISRAEL iliskisine....TIYATORA dedi yillarca....kendisi...FILISTIN icin hicbirsey yapamiyor...IRAN yapiyor....kiskaniyor...

cok satilmis insan var yaw....hemide uckurus maasa....
    emmi o zaman aklıma şu geldi

yavız sıltan selim... bu yüzden mi 500.000 TÜRK'ü diri diri gömdü ?

dedesinin intikamını almak üçün mü ?

dolarin kac tl olacagini yazdim mi....5 yil sonra....yazmadim....300 tl ye gidecek....

suan....0.66 dolar ciktigi zirve 0.92 dolar....dusecegi yer...0.30 dolar....orada alacagim....5 kat cikacak dolar bazlida...ne ediyor....1.5 dolar...UCAN-KACAN YOK...0.92 dolar zirvesi....benim verdigim yeni zirve 1.5 dolar....

niye bu fiyattan almam diyorum....ANLASILMISTIR SIMDI...mali alirken kazanirsin satarken degil.....0.66 dolara alirsin simdi....ben olmaz diyorum....onun yarisi olan 0.33 dolara alirim ki....5 kat kazanayim....

grafa bak....

eregliyi....hedef feyza-1 topigimde....2.4 tl ye aldim....24 tl ye sattim....2023 sonunda....2 yil once....0.4 dolara aldim....0.88 dolara sattim iki katina dolarda....10 katina tl de....EN AZ CIKAN KAARTTI.....teknolojisi eski....rekabet edemiyor hindlilerle....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Herkese selamlar....
    Bende dolar bazlı endeks de 220$ altı yok....
    Kuzu, 180$ görülürse çok şaşırır ve helal sana derim....

Bir kaç güne beklentim doğrultusunda banka ve/veya KCHOL-EKGYO alacağım....

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    emmi o zaman aklıma şu geldi

yavız sıltan selim... bu yüzden mi 500.000 TÜRK'ü diri diri gömdü ?

dedesinin intikamını almak üçün mü ?
    YAVUZ degildi....intikam alan....onun dedesi...FATIH SULTAN MEHMED....CANDARLI HALILPASAYI ONCE GOZLERINE MIL CEKTIRIP....SONRA ASARAK....turkleri osmanli yonetim kademelerinden komple kovmustu....

YAVUZ....kendi babasi BAYAZIT i oldurdu....babasi candarli ailesinin haklarini iade etti diye....oda...TURK DUSMANIYDI....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Herkese selamlar....
    Bende dolar bazlı endeks de 220$ altı yok....
    Kuzu, 180$ görülürse çok şaşırır ve helal sana derim....

Bir kaç güne beklentim doğrultusunda banka ve/veya KCHOL-EKGYO alacağım....

Saygılar/Başarılar....
    BEN....kchol ilk kademeyi aldim.....4 kademe halinde mala yerlesiyorum....15 kaartta....

YAVUZ degildi....intikam alan....onun dedesi...FATIH SULTAN MEHMED....CANDARLI HALILPASAYI ONCE GOZLERINE MIL CEKTIRIP....SONRA ASARAK....turkleri osmanli yonetim kademelerinden komple kovmustu....

YAVUZ....kendi babasi BAYAZIT i oldurdu....babasi candarli ailesinin haklarini iade etti diye....oda...TURK DUSMANIYDI....
    abi kafam iyi kısa yaz gurban oluyum

bu hosmanlı denenin patişahları TÜRK değildi değilmi ?

hepsi gavur tohumuydu deel mi ?

içimden bazen bunlara öyle sövesim geliyorki... ama dinim gereği ''ulan belki belki müslüman falan olurlar... cehennemde birde bu yüzden 300-500 sene yanmayayım...'' deye sövemiyom

NOT : hoş bunu yazdımya sövmüş kadar oldum

NOT1 : anaları hep gavurdu... deme onuda biliyom... duymak istediğimi söyle

bunnar ne soyu ? türk mi ? deel mi ?

FATIHIN EN ONEMLI OGLU.....MUSTAFA idi....anasi....karamanoglu mehmed beyin kiziydi....TURKTU.

diger ogullari....bayazid ve cem....bunlarin analari gavur....turk degillerdi....

MUSTAFA zehirletilerek olduruldu....bazi tarihciler derlerki....emri fatih verdi....sadrazam uyguladi....sonra....sadrazami bununla suclayip asti....sucu ona yikti.....

kendi anasi TURK degildi.....kardesi KASIM in anasi...candaroglu beyinin kizi....haso TURKTU...fatih onu bogdurdu....

fatihi ise....oglu bayazit gebzede zehirletti....cenazesi....19 gun sahipsiz kaldi ve koktu....

bayazidi ise....kendi oglu YAVUZ edirne yolunda zehirleterek oldurttu.....

yavuz un oglu KANUNI....butun bunlari bildigi ucun....yasi buyukten baslayip ogullarini sirasiyla bogdurttu....mustafa...bayazid....erkek evlatlari filan....

KANUNI eceli ile oldu....zigetvar da....savasirken....

haberden veriden carttan curttan bağımsız endekiz yorumum :

kırmızı üstüne geçtiğinde, soluk bile aldırmaz... takır takır alır gider

ama bu sefer...

kırmızı üstüne geçeli 6 hafta, 1,5 ay oldu... sürebildikleri falan yok.. yavmuşak yavmuşak seans yapıyorlar

zor bela her hafta kırmızıya yaslanıp düşmemenin derdinde

bu bist DÜŞER

yatırım tavsiyesi değildir

emmi... poz şort mu ?

Sayfa 313/359 İlkİlk ... 213263303311312313314315323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz