Sayfa 314/774 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ÜLKE MANZARASI;
    Sol taraftakiler
    Sağ taraftakilere oy verenler!...

zuhahahahaha sabah sabah güldürdün beni. Resime dikkatlice bakınca aslında sol taraftakilerin hayır zihniyeti olduğunu çok net görebiliyoruz, hayata dair 1 amacı hedefi olmayan mutsuz ve memnuniyetsiz kesim.

2.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    Son dakika haberi ünlü Güvenlik ve Terör Uzmanı Mete Yarar'dan geldi. Yarar birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. ....
    Bu Mete Yarar denen adam 15 temmuzdan sonra meşhur oldu. Medyanın şişirmesi ile biranda "terör uzmanı" oldu çıktı.
    Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda ben de çok itibar ettim. Sonra çok mantıksız saçma bi kaç lafına denk geldim. Ondan sonra daha dikkatli dinlemeye başladım söylediklerini başka kaynaklardan teyit etmeye çalıştım vs. baktım ki medyanın şişirdiği koca bir balonmuş....

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ....
    Söyleyeceklerim bitmemişti ama en son onun hızla inişini görünce içeri girdim."""
    Ben de dün burda bişeye bi kaç soru sordum.... Verdiği cevap " teröristsin" oldu....😂😂😂😂😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    baktım hollanda merkezli british yayın organı sabaha kadar hiç durmamış otomatik copy paste ilanlara devam etmiş. mesajın kaynağı ve hedefi belli.kararsızları ayartmak kafa karıştırmak.

lakin yeni bir gelişme oldu , abd nin f 35 savaş jeti motor ve yedek parçalarının üretim bakım ve pazarlama üssünü türkiye olarak açıklaması abd ile yeniden güçlü bir ittifak adımı için güzel bir gelişme.

abd yönetiminin çık kısa bir zaman içinde feto terör örgütünü türkiyeye teslim etmesi sözkonusu olabilir bu ihtimal güçleniyor, bu gerçekleştiğinde bakın ne hollanda nın ne almanyanın ne ypg nin ne hdp nin sesi çıkacaktır hepsi fıssssss, çünki bunların hepsi yeni darbe ve yeni işgal umutlarıyla fetoşa taşeronluk çağrısı yapıyorlar. umutları tükeniyor,

no no kampanyasına verdikleri destek bu şer ittifakının son çırpınışlarıdır. mart ayında ikinci darbe olacak haçlı orduları türkiyeyi işgal edecek diye göbek atan hainlerin hevesleri kursaklarında donup kalmışlardır çıtları çıkmıyor çünki avrupanın tüm çabalarına rağmen yine beceremediler ,şunu anlayamadılar bu devletin arkasında türk milleti var.

refaranduma millet iradesini tecelli edeceği seçime sayılı günler kaldı, zaman no no tellallarının aleyhlerine işliyor.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

5. Dur bakalım neler oluyor:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Profesörü Gülnur Aybet'i, kendisine başdanışman olarak atadı.
    GÜLNUR AYBET'İN "UZMAN" ARKADAŞI KİM ÇIKTI

Dahası var...

Gülnur Aybet'in aynı kuruluştaki Ortadoğu Direktörü olan "arkadaşını" ise ilk kez Odatv açıklıyor:

Henri Barkey!

Wilson Center'da Gülnur Aybet'in de aralarında bulunduğu "uzman" kadrosunda Henri Barkey de var.

Zaten Barkey, yandaş medyanın Wilson Center'a saldırmasındaki anahtar isim. Akşam gazetesinin manşetten "Darbenin PR'ı Büyükada'dan" diyerek verdiği haberin hedefinde, Barkey yer alıyordu. Akşam'ın haberinde aynen şu ifadeler vardı:

"15 Temmuz’da Büyükada’da toplanan CIA ajanları kaldıkları otele dev ekranlar ve TV sistemleri kurdular. Amaç kalkışma başarılı olur olmaz, canlı bağlantılarla dünyaya yapılacak propagandaydı. İstihbarat birimlerinin verdiği bilgilere göre Fetullah Gülen destekçisi Henri Barkey en başta devreye girerek, darbecileri destekleyecek ve dünya basınına olan bitenleri yanlı bir şekilde anlatacaktı."

Not: imamın ordusu vs birçok kitap rahatça basılıp dağıtılsa bilgi arttıkça FETÖ cüler iyot hibi açığa çıkacaktı...
    Darbe destekcileri ve organizatörleri de İddianameler ve duruşmadaki ifadelerde umarım Ortaya çıkar...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    baktım hollanda merkezli british yayın organı sabaha kadar hiç durmamış otomatik copy paste ilanlara devam etmiş. mesajın kaynağı ve hedefi belli.kararsızları ayartmak kafa karıştırmak.

lakin yeni bir gelişme oldu , abd nin f 35 savaş jeti motor ve yedek parçalarının üretim bakım ve pazarlama üssünü türkiye olarak açıklaması abd ile yeniden güçlü bir ittifak adımı için güzel bir gelişme.

abd yönetiminin çık kısa bir zaman içinde feto terör örgütünü türkiyeye teslim etmesi sözkonusu olabilir bu ihtimal güçleniyor, bu gerçekleştiğinde bakın ne hollanda nın ne almanyanın ne ypg nin ne hdp nin sesi çıkacaktır hepsi fıssssss, çünki bunların hepsi yeni darbe ve yeni işgal umutlarıyla fetoşa taşeronluk çağrısı yapıyorlar. umutları tükeniyor,

no no kampanyasına verdikleri destek bu şer ittifakının son çırpınışlarıdır. mart ayında ikinci darbe olacak haçlı orduları türkiyeyi işgal edecek diye göbek atan hainlerin hevesleri kursaklarında donup kalmışlardır çıtları çıkmıyor çünki avrupanın tüm çabalarına rağmen yine beceremediler ,şunu anlayamadılar bu devletin arkasında türk milleti var.

refaranduma millet iradesini tecelli edeceği seçime sayılı günler kaldı, zaman no no tellallarının aleyhlerine işliyor.
    Adam başı 200 liraya ülkeyi karıştırıp savaş alanına çeviren 1 zihniyetin vatanı milleti düşünecek halleri yok.

Mircea Lucescu'nun Türkiyede 1 derbi sonrası söylediği Rumen atasözü ne diyordu. KÖPEKLER İSTEDİ DİYE AT'LAR ÖLMEZ

7. ABD dışişleri bakanı TR'ye gelmeden Halkbank GMY'si ABD'de tutuklanıyor. Ve tam gelmeden önce TR Suriye'den çekileceğini açıklıyor ve yine aynı dönemde Kerkük'te Kürdistan bayrakları dalgalanmaya başlıyor...
    İlginç gelişmeler oluyor bakalım...

8. Fırat Kalkanı harekatımız bitmiş..Bana kazanımları hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen??
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 314/774 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •