Sayfa 314/1003 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: HALK Cafe - II

..................
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Ben de geri alim yaptigindan bahsediyorsun zannetmistim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    20 dk oldu ben geçmiş haberleri okuyor gibiyim. Öğretmen atanmış ama okullar kapalı. Dur bakalım sonunda ne çıkacak. Sanki ev hapsine gidiyoruz gibi. Gerçi ben boru profil işinde yaşayan insan hazinesi olarak görüldüğüm İçin eve gönderdiler. ��
    valla ben 3 gündür hapse alıştırdım kendimi ..ofise gidersem dışarıya çıkmıyorum ..çalışanlarla da yakın teması azalttım bazen evde hapsediyorum kendimi
    bakalım bu işin sonu nasıl bitecek

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    sokağa çıkma yasağı gelirse nasıl etkileniriz vallahi hiç düşünmedim.
    Şu aşamada o yasak gelmez ortak.Umalım olmasın ama daha ileri boyutlara giderse iş o zaman gündeme gelebilir.
    O olursa daha da yavaslar herşey.Ama aynı zamanda daha çabuk kontrol altına alınmasını sağlayabilir. Piyasa nasıl degerlendirirse artık.

5. iyide bu söylenenleri ve inanın daha fazlasını biliyoruz. devlet ne yapacak, parayı bırak, mesela devletin tüm araclarını devlet hastaneleri emirine verdik, yada vekil korumalarını verdik dese bile yeterdi.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    iyide bu söylenenleri ve inanın daha fazlasını biliyoruz. devlet ne yapacak, parayı bırak, mesela devletin tüm araclarını devlet hastaneleri emirine verdik, yada vekil korumalarını verdik dese bile yeterdi.
    Birazdan da Trump konuşacak ortak. Umudumuz bitmedi

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    valla ben 3 gündür hapse alıştırdım kendimi ..ofise gidersem dışarıya çıkmıyorum ..çalışanlarla da yakın teması azalttım bazen evde hapsediyorum kendimi
    bakalım bu işin sonu nasıl bitecek
    26 yıldır ilk kez iş yerinden uzaklaştırıldık. insanın zoruna gidiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Birazdan da Trump konuşacak ortak. Umudumuz bitmedi
    trump ile bizim reis aynı, en belirgin özellikleri ikiside merkez bankalarına gömüyor. ben bilmem dün macronu takdir ettim. bu arada merkel hanımda bu akşam konuşacakmış.

Sayfa 314/1003 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •