Sayfa 315/865 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Vay vay vay. Burnuma pis kokular geliyor. Eleştireni kötülemeler, yazma demeye getirmeler.... Beğenmeyen engeller arkadaş. Bu hisseye ortak olan her kişinin patronun cibiliyetini bilmesi gerekir. Bu kadar açık. Zamanında çok gördük gazlayanları. Sonu hep kan revan.... Hisseye ortak olmak için bir değil bin düşünmek gerekli. Daha öncede yazdım. Portföyümün %25 i burada ve iş inada bindi dedim. Bidaha aşk yaşamak yok dedim Bu son dedim. Bu kadar beklemeye istediğimi ALMADAN GİTMEK YOK dedim. Dün bir bugün iki, yeni türeyenler eskilere ayar vermeye çalışıyo... Hooop ağır olun....

2.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Vay vay vay. Burnuma pis kokular geliyor. Eleştireni kötülemeler, yazma demeye getirmeler.... Beğenmeyen engeller arkadaş. Bu hisseye ortak olan her kişinin patronun cibiliyetini bilmesi gerekir. Bu kadar açık. Zamanında çok gördük gazlayanları. Sonu hep kan revan.... Hisseye ortak olmak için bir değil bin düşünmek gerekli. Daha öncede yazdım. Portföyümün %25 i burada ve iş inada bindi dedim. Bidaha aşk yaşamak yok dedim Bu son dedim. Bu kadar beklemeye istediğimi ALMADAN GİTMEK YOK dedim. Dün bir bugün iki, yeni türeyenler eskilere ayar vermeye çalışıyo... Hooop ağır olun....
    Borsada yeni veya eski diye birsey yoktur sayin kasvet..iyi yatirimci veya kotu yatirimci vardir ..bu hissede yeni olan biri belki bu isi 30-40 senedir yapiyordur..boyle bir ayrim olamaz..askerlik mi burasi kideme gore yazilacak..saygi cercevesinde herkes istedigini yazar biz sadece bu tip patrona sallamalarin bir anlami yok diyoruz, yeni konjonkturde onumuze bakalim diyoruz., madem cok eskisiniz kartonda ortaklara daha faydali bilgiler sunabilirsiniz mesela sirket veya sektorle ilgili..ustelik insanlara patronun guvenilmez oldugunu anlatmak icin 100 defa ayni seyi yazmak zorunda degilsiniz..anlayan anlamistir zaten herkes bunu degerlendirebilir..bir daha ayni konuya girmeyecegim ,cok uzadi..karton ortaklarini mesgul ettigim icin kendi adima özür dilerim..herkese bol sans

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Orda tribün psikolojisi de var sn demisas..insanlar buraya somut birsey paylasmaktan ziyade, deşarj olmaya ve dertlerine ortak aramaya calisiyorlar..tabi bunlarin frekansi arttikca da olay amacindan sapiyor..onlari da anliyorum ama biraz da insan hatayi kendinde aramali..bir insan hic guvenmedigi, devamli kufrettigi birine +10 sene ortak olmaz olamaz..yaman celiski var..neyse herkese bol sans diyelim

bu bebelerin psikoloji ancak bu kadar guzel anlatilir...Ben artik uc yada dort kisinin yazilarini gorebiliyorum...Aglayanlari ben banladim ))
    Emzik de kalmadi...Kapak da kalmadi bende...

Yillardir millete kapak yapmaktan gina geldi...karton acaba kapak isine de mi girse ))

4. Artiste bak artiste, ulan senin yazılarını kim görmek istiyor da kendini nimet yerine koyuyorsun be, birde utanmadan bebeler demiş. 21 yıldır borsa 16 yıldır da bu forumdayım, eminim senin yaşından yüksektir bu süreler. Paçalı donuyla gezip önüne gelene kibirle artistleiyor çakma yatırımcı. Böyle tiplerin yazılarını okudukça Ünal a vallahi billahi hak veriyorum. Adam kalkan arkaları indirmekte kral, 3 günlük ömürlerinde görmedikleri 3 kuruş kağıt üzerinde ki kazancı gördüklerinde arkaları kalkıp burada artistlenenlerin hepsinin hakkından gelince bu ergenler nasılsa hadlerini bileceklerde gelip burada artiz artiz yazmaları insana zorla vur ulan patron şu hisseye de kalkan arkalar bi insin dedirtiyor.
    Cahillik mutluluktur!

5. Kardeş burada kartn patronunun donuna kadar herşey paylaşıldı. Yeni bişi yok ki... WAX,(çok eskilerdendir) Keza Yeşil inci, BSM, Çobanyıldızı, kubilay , turkuaz, adımı unuttuğum bir çok arkadaş gelmişi geçmişi eşikteki beşikteki derin temel, derin teknik analiz, hak ettiği değer, patronu yüzünden hak etmediği değer! herşeyi çok çok fazlası ile yıllardır paylaştı. Siz Amerikayı baştan keşfetmiyorsunuz.
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Borsada yeni veya eski diye birsey yoktur sayin kasvet..iyi yatirimci veya kotu yatirimci vardir ..bu hissede yeni olan biri belki bu isi 30-40 senedir yapiyordur..boyle bir ayrim olamaz..askerlik mi burasi kideme gore yazilacak..saygi cercevesinde herkes istedigini yazar biz sadece bu tip patrona sallamalarin bir anlami yok diyoruz, yeni konjonkturde onumuze bakalim diyoruz., madem cok eskisiniz kartonda ortaklara daha faydali bilgiler sunabilirsiniz mesela sirket veya sektorle ilgili..ustelik insanlara patronun guvenilmez oldugunu anlatmak icin 100 defa ayni seyi yazmak zorunda degilsiniz..anlayan anlamistir zaten herkes bunu degerlendirebilir..bir daha ayni konuya girmeyecegim ,cok uzadi..karton ortaklarini mesgul ettigim icin kendi adima özür dilerim..herkese bol sans

6.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Kardeş burada kartn patronunun donuna kadar herşey paylaşıldı. Yeni bişi yok ki... WAX,(çok eskilerdendir) Keza Yeşil inci, BSM, Çobanyıldızı, kubilay , turkuaz, adımı unuttuğum bir çok arkadaş gelmişi geçmişi eşikteki beşikteki derin temel, derin teknik analiz, hak ettiği değer, patronu yüzünden hak etmediği değer! herşeyi çok çok fazlası ile yıllardır paylaştı. Siz Amerikayı baştan keşfetmiyorsunuz.
    Belki de zamani yeni gelmistir..hep beraber görecegiz..hayirlisi

7. Bunu en çok isteyenlerde ekosel den (maliyeti 0 dı. Satmadı ise. Çoktandır yazmıyor) sonra ben gelirim... hayırlısı....
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Belki de zamani yeni gelmistir..hep beraber görecegiz..hayirlisi

8. +-%20 bandına ne zaman geçeriz

Sayfa 315/865 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz