Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
Kartonsan i son on yildir serseniste olan ve psikoloji bozulan arkadaslara bi kac soliceklerim var....

oncelikle patron son iki yildir ciddi anlamda malini topluyor...
Faizler yuksekken ve dolarda primlencek nakitini sadece kendi hissesini alarak kullaniyor...

bu adam odtu mezunu zehir gibi bir adam...O bilmiyor mu faizler cok yuksekken nakitini oraya yatirmayi yada altin dolar almayi???

Uzerine pandemi cikiyor...ekmegine yag suruluyor ve tum fabrikalar durma asamasindayen bunlar 7/24 calisiyor...

Bu patronun kendi hisselerini toplamasi tarihte gorulen bisi ve sonuclari da x4-x5 seklinde hisseleri degerlendirdi...

mesela tkfen...4 tl den 20 tl lere....ozbal bir tl den 4 tl lere gibi gibi...

burda artik su on yildir surunuom vs muhabbetlerini keselim isterseniz de onumuze bakalim...Son iki yilin mal toplanmasi yavas yavas meyvesini verecek...

Ben bu hisseyi yillardir aliyorum ama ilk kez alip satmamak adina beklemeye karar verdim...Ortalamam cok dusuk degil ama yeminliyim 1000 tl altindan da satmayacam...bunh hisse gecen hafta 450 lrrdryken de de soluyordum...Simdide de soluyorum...

Patron mevzusu baymaya basladi ve gercekten burayi aglama duvarina donusturuyor...Buraya payrona sallamaya gelenleri ben tek tek engelledim yazdiklarinin benim algimla oynamasina izin vermeyecrm....
Orda tribün psikolojisi de var sn demisas..insanlar buraya somut birsey paylasmaktan ziyade, deşarj olmaya ve dertlerine ortak aramaya calisiyorlar..tabi bunlarin frekansi arttikca da olay amacindan sapiyor..onlari da anliyorum ama biraz da insan hatayi kendinde aramali..bir insan hic guvenmedigi, devamli kufrettigi birine +10 sene ortak olmaz olamaz..yaman celiski var..neyse herkese bol sans diyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk