Originally Posted by
pozitif
4-5 lira maliyeti olanlar bile en fazla 10 liralardan satmışlardır
sanki kağıdı sattıktan sonra uzaya mı çıkmış
neyin vebalinden bahsediyorsun hisse zaten sattığı yerde bi yere gitmiş değil
500 bin endekste hissenin geldiği yer ortada
öyle yazıyorsunuz ki görende hisse uçmuş kaçmış

almak istiyorsanız geç kalmadınız hatta yarın bakarsınız tabandan bile zibil gibi mal alabilirsiniz
en batık dediğimiz şirketler 5-10-20 kat gitti abartısız 50 kat giden var
hala bu hisse ile ilgi olumlu konuşabiliyorsunuz ya sanki çok çıkmış gibi yazık gerçekten
Anlaman için daha basit yazayım, 3,5 olacak algısı oluşturan bir sürü yazı yazdın hala yazıyorsun mutabık mıyız, mutabıksak okumaya devam et...
Hisse 15-16 TL fiyatları iki kez gördü, şuan 12 TL üzeri, mutabıksak okumaya devam et...
En düşükten hesap edelim senin 3.5 hedefini 3.5 ( çok manidar rakam değil mi...) ile çarpsak 12.25 ediyor bugünün kapanış fiyatı, senin gösterdiğin hedef fiyattan %250 yukarı da bir fiyatlama ile kapanmış bu hisse, matematik böyle bir şey...
Endeks fiyatı endekse oynayan adamı ilgilendirir, hisse fiyatı hisseye oynayan adamı ilgilendirir, ben bazen endeks kaç kapatmış hiç bakmıyorum bile...
10-20-50 kat giden hisselerle benim işim olmaz, onları alıp satanda var satamayıp hayatı kararanda var, Allah hepsine sabır versin...
Son düzenleme : lutfu001; 18-01-2023 saat: 00:19.
Sebep: %250 yazmam gerekirken %225 yazmışım, matematik böyle bir şey hata kabul etmiyor, telefondan hızlı yazınca hata kaçınılmaz
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri