Sayfa 315/651 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Ya Sayin lütfü001; inan elinde 10 lot hissen mi var 100.000 lot senin ve çocuklarinin serveti olmasini istemeyen namerttir..Ya arkadaş ben böyle psikolojik bir kişilik görmedim, elinde hissen yoksa ne diye burada bik bik bik olumsuz yazarsın...Git nasibini inandığin hissede ara diyorum.Ben 3 yillik hissedarim aldim ve Adam gibi bekliyorum diyorum.Olumlu veya olumsuz kaderimde ne varsa raziyim diyorum.Gölge etme-saygi duy diyorum.Anormal bir isteğim mi oldu bu topikten...YTD
    kardeşim defalarca anlattım anlamıyorsun eğitmen olduğunu söylüyorsun saygı duyuyorum o zaman bi zahmet anlaman lazım sen yıldır elinde tutuyorsun bende 2,5 yıl taşıdım olumsuz yazmak için birçok nedenim var eğer sen 3 yıldır hissenin performansından (500 bin endekste) memnunsan o senin sorunun ama ben burdan gölge etmeye devam edeceğim

2.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    4-5 lira maliyeti olanlar bile en fazla 10 liralardan satmışlardır
    sanki kağıdı sattıktan sonra uzaya mı çıkmış
    neyin vebalinden bahsediyorsun hisse zaten sattığı yerde bi yere gitmiş değil
    500 bin endekste hissenin geldiği yer ortada
    öyle yazıyorsunuz ki görende hisse uçmuş kaçmış
    almak istiyorsanız geç kalmadınız hatta yarın bakarsınız tabandan bile zibil gibi mal alabilirsiniz
    en batık dediğimiz şirketler 5-10-20 kat gitti abartısız 50 kat giden var
    hala bu hisse ile ilgi olumlu konuşabiliyorsunuz ya sanki çok çıkmış gibi yazık gerçekten
    Anlaman için daha basit yazayım, 3,5 olacak algısı oluşturan bir sürü yazı yazdın hala yazıyorsun mutabık mıyız, mutabıksak okumaya devam et...

Hisse 15-16 TL fiyatları iki kez gördü, şuan 12 TL üzeri, mutabıksak okumaya devam et...

En düşükten hesap edelim senin 3.5 hedefini 3.5 ( çok manidar rakam değil mi...) ile çarpsak 12.25 ediyor bugünün kapanış fiyatı, senin gösterdiğin hedef fiyattan %250 yukarı da bir fiyatlama ile kapanmış bu hisse, matematik böyle bir şey...

Endeks fiyatı endekse oynayan adamı ilgilendirir, hisse fiyatı hisseye oynayan adamı ilgilendirir, ben bazen endeks kaç kapatmış hiç bakmıyorum bile...

10-20-50 kat giden hisselerle benim işim olmaz, onları alıp satanda var satamayıp hayatı kararanda var, Allah hepsine sabır versin...
    Son düzenleme : lutfu001; 18-01-2023 saat: 00:19. Sebep: %250 yazmam gerekirken %225 yazmışım, matematik böyle bir şey hata kabul etmiyor, telefondan hızlı yazınca hata kaçınılmaz
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayın lütfü; olgunluğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır.Benim halkbank davasında bir iddiam yoktur.3 yıl önce aldım kısmetse bir müddet daha hissede bulunmak istiyorum.Batar mıyım onu da bilmiyorum, 2 yıl sonra zengin mi olurum Rabbim bilir..Ama elimde hisse olmayip gelip burada gece saat 2 de dahi olsun olsuz paylaşımlar yazacak kadar kendime yakıştıramıyorum.Vurgulamak istediğim budur.
    Yahu trade yapmışın kazanmışsın tebrik ediyorum, elinde 10 TL mi var Rabbim göblünde ne varsa onu nasip etsin diliyorum.Ama elinde hisse yoksa mübarek ne kötüler durursun diyorum 3 yıldır spekler belamızı vermiş bik bik bik vir vir vir osandık seni dinlemekten yahu.Git inandığın hissende 1000 misli senin olsun arkadaş demekten yoruldum...Biliyorum yine ana konunun dışına çıkılarak cevap yazılacak)) YTD

4. Değerli üye ve ziyaretçilerin vaktini gereksiz yazılarla daha fazla almak istemiyorum, herkese iyi geceler diliyorum.

Hisse gideceği yere gider, sizin benim ne yazdığımızın zerre etkisi olmaz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Pozitif; lütfen beni alıntılamayim cevap yazmazsam kendime yakıştıramiyorum.Size laf anlatmak suya yazı yazmak gibi bir şey, tamam özürdilerim sizden.YTD
    o zaman sende bir daha elinde hisse olsun olmasın benim bu formda yorum yapmama saygı duyacaksın burası forum sadece elinde hisse olanlar yazar diye bir şartmı var ben 2,5 yıldır taşımışım ne rezil hisse olduğunu cümle aleme anlatmaya devam edeceğim bu benim en doğal hakkım
    ayrıca ikide bir 3,5 hedef veriyorum diye vebal aldığımı ifade eden cümleler kurma benim hakkımda
    ilk sen bu suçlamayla çıktın ortaya bende bunun üzerine sana karşılık verdim hatta jp nin hedef fiyatını hatırlatmıştım sana

Pozitif bey; ölümlü dünyada yaşıyoruz..Amacım kimsenin kalbini kırmak değildir.Bak ben 4.50// 4.60 maliyet ile bekliyorum.3 yıldır bekliyorum.3,5 mu olur 2,5 mu olu onu da bilmiyorum.Yatırımcıyım ve doğal olarak olumlu bulduğum her haberi kaynak belirterek paylaşıyorum.Dediğim gibi yatırımcıyım emeklerimi yatırdım.Ne bileyim hem emeklerimi yatirayim hem de olumsuz paylaşımlar yapayim bana sağlıklı ve psikolojik anlamda doğal davranış yapısı olarak gelmiyor.
    Sende elimde hisse yok diyerek ver olumsuz düşünce ve paylaşımlardan vaz geçmiyorsan bu durumda senin kişiliğindir.51 yaşında ben anlatmaktan yoruldum.Lütfen artık bana hitap etmeyin...YTD

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Anlaman için daha basit yazayım, 3,5 olacak algısı oluşturan bir sürü yazı yazdın hala yazıyorsun mutabık mıyız, mutabıksak okumaya devam et...

Hisse 15-16 TL fiyatları iki kez gördü, şuan 12 TL üzeri, mutabıksak okumaya devam et...

En düşükten hesap edelim senin 3.5 hedefini 3.5 ( çok manidar rakam değil mi...) ile çarpsak 12.25 ediyor bugünün kapanış fiyatı, senin gösterdiğin hedef fiyattan %225 yukarı da bir fiyatlama ile kapanmış bu hisse, matematik böyle bir şey...

Endeks fiyatı endekse oynayan adamı ilgilendirir, hisse fiyatı hisseye oynayan adamı ilgilendirir, ben bazen endeks kaç kapatmış hiç bakmıyorum bile...

10-20-50 kat giden hisselerle benim işim olmaz, onları alıp satanda var satamayıp hayatı kararanda var, Allah hepsine sabır versin..
    birincisi; ben hisse illa 3,5 olacak iddiasında değilim 3,5 a gelirse alırım diyorum yoksa 1 lot bile almam diyorum arada fark var gelir yada gelmez onu bilemem müneccim değilim,
    ikincisi; bu nasıl bir matematik sanki en düşük 3,5 tan mal almışta en tepeden 16 dan mal veriyorsun 3,5 zaten görmedi hisse zaten tavan tavan gitti taban taban geri 7-8 lere geldi kaç kişi hiç görmeyen 3,5 fiyattan aldı da 16 dan satabildi? komedi yasatmaya fırsat vermeden 7-8 lerde gözünü açtı 5 liradan alsa 8 lira hadi bilemedin 10 liradan satsa ortalama %100 kar vay be 2,5 yılda bu enflansyonist ortamda herşeyin en az 5 kat arttığı bir ortamda vaavvvvv ne getiri be dolar bazında kaç sent ediyor yoksa negatif getirimi? onu da bir hesaplasana matematik dahisi daha geniş bakmayı tavsiye ederim matematik böyle bir şey
    üçüncüsü: banka hissesinin endeks kağıdı olduğunu düşünmüyorsun yada bu kağıdın banka olduğunu düşünmüyorsun gerçi banka gibi davranmadı hiç niye endeksle alakası olsun ki
    yahu insaf gözaltı pazarı hissesimi ki endeksten bağımsız olsun yuhh

Pozitif bey; ölümlü dünyada yaşıyoruz..Amacım kimsenin kalbini kırmak değildir.Bak ben 4.50// 4.60 maliyet ile bekliyorum.3 yıldır bekliyorum.3,5 mu olur 2,5 mu olu onu da bilmiyorum.Yatırımcıyım ve doğal olarak olumlu bulduğum her haberi kaynak belirterek paylaşıyorum.Dediğim gibi yatırımcıyım emeklerimi yatırdım.Ne bileyim hem emeklerimi yatirayim hem de olumsuz paylaşımlar yapayim bana sağlıklı ve psikolojik anlamda doğal davranış yapısı olarak gelmiyor.
    Sende elimde hisse yok diyerek ver olumsuz düşünce ve paylaşımlardan vaz geçmiyorsan bu durumda senin kişiliğindir.51 yaşında ben anlatmaktan yoruldum.Lütfen artık bana hitap etmeyin...YTD
    aslında kendin itiraf ediyorsun bu hissede olduğun için olumlu yazılar yazdığını söylüyorun ama insan bazen yanlış ata bindiğini kabullenmeli ona göre olumsuz yazılar paylaşmıyorsan bile hisseni kötülememek adına en azından olumlu şeyler paylaşmaz zaten gerçekte de olumlu yazılabilecek ne var ki ama sen sürekli artık sona gelindi diyerek insanlarda çıkış başlayacak algısı oluşturuyorsun
    aramızdaki fark ben elimde hisse olduğunda da gerçek yüzünü insanlara anlatmaya çalıştım gerçi sen bunu da hiç anlayamadın insan elindeki malı niye kötüler gibisinden karşı çıktın eğer insan dürüstse elinde olsun olmasın o malın gerçek yüzünü haykırır
    her neyse sende benim fikrime saygı duy ben burdan insanları uyarmaya devam edeceğim bu hissenin yatırımcılarından özür dileyip zararlarını karşılayıp derhal borsa kotundan çıkarılmalı kamu bankaları borsa kotuna alınmamalı

Sayfa 315/651 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •