Sayfa 315/642 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 5132 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Bankaya girilir mi bilmem de 1 yıldır bize iyi girdi piyasa. Gram altın alsaymışız şimdi kuyumcu açardık
    Teyit etmedim ama IŞık ökte denilen zat , bu sene aralar bankacılık endeksi yıllıkta dolar bazında %80 getirdi , şimdi %50ye indi diyordu.

Zamanlamayı tutturabilen için muazzam bir getiri.

Ondan sonra da getiride faiz ve altin geliyordu.

Son artista altın 2, faiz 3.siraya geldi

2. 46,5 milyar kısa vadeli
    67 milyar uzun vadeli

Finansal borç varken, satışların maliyeti çılgınca devam eden enflasyon yüzünden hunharca artmaya devam edip satış yaptığı kurlar aylardır aynı yerinde kalırken şu kadar milyar bu kadar milyar kar beklemek üst düzey amatörlük gerektirir ki bu da buradakilerin çoğunda ziyadesiyle mevcut [emoji38]

İyi uykular.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

3. FROTO - Ford Otosan

Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    bu arada Serkalgo yok
    o zaman froto dan bir şey olmaz))))
    biz girmeyelim....
    Osman ım da küsmüş bize herhalde....canı sağolsun
    Serkalgo nun olmaması iyi değil.. o da mı İtalya da...
    Bakmıyorum abi hiç bir şeye, kendimi şu çok zor ekonomik iklim geçene kadar inzivaya çektim. Borsaya dair hiç bir şeye bir süre bakmayacağım zira böyle havalar benim gibi uzun vadeli yatırımcılar için piyasa izleyince hem psikolojik hemde piyasayı okuma yönünde körlük oluşturan havalar, bende kendimi reel sektörün nabzını tutmaya adadım. Gerçek ve doğru sinyaller o tarafta oluşuyor ve maalesef şu ana kadar gelenlerde, gelmekte olanlarda çok kötü. Allah yardımcımız olsun enflasyonda düşmez bu ülkede bu da net.

Cahillik mutluluktur!

4. Enf. muhasebesi garabeti bitmeden borsadan bi bk. olmayacak, saat 14:30 işlem hacmi 40 milyar.
    Yazdıklarımın hiçbiri al-sat-tut önerisi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

bu banka endeksi..beni arada bırakan da bu..özellikle Akbank tan sonra yapı kredinin de beklenen kötü bilançosu geldikten sonra düşeni kırdığı yere geri döndü..bu retest değil..dikkat ederseniz 200 ema kanallarından dönüyor..zaten herşey o kanaldan döner..ya yukarı ya aşağı..prensip en yakın swing tepesi..yukarıya giderse de aynı aşağı gidersede..
    aşağıdaki 10600 ler..yaklaşık %12..
    bu sanayi endeksine %18-20 yansır..bankalarla kaldırdıklarını bankalarla indirirler..
    bunu demiştim..froto özelinde değil...herşeye yansır bu...iyiki girmemişiz..
    yalnız benim tüm hesabım 15-20 gün üzerine idi..uzuncular için bir şey yok..yanlış anlaşılmak istemem.

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    ilk i olur..o zaman bilançonun iyi olduğu da anlaşılır..ara da dere de kalmaz.doji olmaz yarın..ya yukarı ya aşağı..
    bunuda demiştik..maalesef aşağı..

7.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    ilk i olur..o zaman bilançonun iyi olduğu da anlaşılır..ara da dere de kalmaz.doji olmaz yarın..ya yukarı ya aşağı..
     Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Bakmıyorum abi hiç bir şeye, kendimi şu çok zor ekonomik iklim geçene kadar inzivaya çektim. Borsaya dair hiç bir şeye bir süre bakmayacağım zira böyle havalar benim gibi uzun vadeli yatırımcılar için piyasa izleyince hem psikolojik hemde piyasayı okuma yönünde körlük oluşturan havalar, bende kendimi reel sektörün nabzını tutmaya adadım. Gerçek ve doğru sinyaller o tarafta oluşuyor ve maalesef şu ana kadar gelenlerde, gelmekte olanlarda çok kötü. Allah yardımcımız olsun enflasyonda düşmez bu ülkede bu da net.

kardeş,
    teknik olarak tam yerinde froto yakaladık..da çok net değildim.baktım sayfada yoksun,merak ettim..en doğrusunu yapıyorsun..nakit te kalmak iyi bu aralar..
    aslında lot da arttırılır..bu havalar daha iyi,mevcut ları ver,aşağıdan al..0 maliyet...tam havaları..

8. Karamsarlar konusur iyimserler para kazanır.
    😀

Sayfa 315/642 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •