Böyle yüksek hacimle niye açtı acaba
Böyle yüksek hacimle niye açtı acaba
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen haftaki Şen şakrak ortam yok. 0 ziyaret. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Sen baskıla bakalım taktaci, elbet keser döner sap döner gün gelir devran döner.
Ooooo ölme eşeğim ölme seninkisi be yeğenim.
Hamdım Piştim Yandım
Umalımda bulut altına inmesin! Elleri birleştirsek indirmezler mi acaba! Yarın için 1888 alt sınır, bugünü yazdıydım, aynı zamanda orası destek. Ytd
20 ziyaretçi, an itibari ile. Ytd
Hay senin desteğinede kösteğinede başlıycam Ovvvlum 2 yıldır paramız pula döndü burdaoras desteğidi burası direncidi ömrümü yedin la
Baa ne kızıyorsun dayucuğum, sanki benim suçum
En sağlam desteği 1518 de, oraya gelince ne var ne yok süpür.
La Ovvvlum sen harbi ruh hastasısın
Almıycam.
bundan keyli 1 lot bile alırsam 2 olsun.
Bizimki çıldırdı, la olm saa zorunan al diyen mi oldu
Geri ver la paramı
https://youtu.be/fEN9M5CF4eo?si=klcijVZlzX-mnK5D
Tarlaya kekere mekere ekmişlerpara mara yok bitti gitti,
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri