hisselerin yüzüne bile bakan yok yani durum o kadar feci
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
hisselerin yüzüne bile bakan yok yani durum o kadar feci
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün kendine þu soruyu sor.
Acaba endekis sabah ki gibi kýrmýzýda tüm gün dursaydý benim hisse yükselirmiydi.
Cevabýný buraya yaz
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Zaten fazlada yükselmedi, endekis altý performansla sürünüyor
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Karanlýðý bilmiyorum ama iyi hareket çekti. Çok düþmüþ hisseler daha çok düþtü ama yerinden kalkamazken, bu ölünün diriliþi iyiydi.
Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bazý þeyler anlatýlmaz yaþanýr. Sen hala beni düz bir yatýrýmcý sanýyorsun. Misal kim bilir bugün belki yükselen kaðýtlarýmdan çok düþen kaðýdým beni mutlu etmiþtir. Bana göre 11008 gapi kapandýktan sonra endeks çok bile saldý sabah. Ben bugün kýrmýzý da olsa endeks satanlar yanlýþ yaptý derdim. Bende analizler + ya ya da eksiye göre deðiþmez. Her zaman yazdým anlatmaya çalýþtým her ne þekilde olursa olsun tek dert mümkün olduðu kadar yatýrýmcýyý ayýklamak.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ortalamalarýn hangi 10-20 yýýlðýn neresinden bakýyorsun hocam. Ortalamamý kalmýþ, sabah ortalýyor akþam vuruyor, akþam ortalýyor sabah vuruyor. ( mizahsen )
Ýþin ilginç tarafý iki gün önce fiç raporu, bir gün sonra star haberi. Yavv bunlarýn birbirinden haberi olmama durumu var mý? Bir gün arayla! Ya da endeksten bir haber olmama durumu söz konusu olabilir mi?
Endeks kusacaðý zaman fiç gönderdiler, endeksi geri alacaklarýný bildikleri içinde star yaptýlar, tabi bunu da öyle kolay yapmadýlar, nefes keserek. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri