Sayfa 316/916 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Piyasada 46 milyon senet var 21 milyonunu metro 5 günde almış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
    Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.

2. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by cittaslow Yazıyı Oku
    Mübarek Biri bu hissede açığa satış oluğunu ve miktarları gösteren bir tablo atar mı abi..Eğer doğruysa P.tesi tüm gücümle bu hissedeyim.
    Bende 3,45 den yüklü var, nerdeyse don, atlet, çorap ve üzerine araba, ev satarak ve kredi çekerek aldım, bence daha yolu çok bir akbank 40 milyar ediyorsa bununda en az 35 milyar etmeli,, yani daha en az 5-6 kat daha yükselmeli, neyin var neyin yok satıp tüm gücünle almak en akıllacası....ytd...

5.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Bende 3,45 den yüklü var, nerdeyse don, atlet, çorap ve üzerine araba, ev satarak ve kredi çekerek aldım, bence daha yolu çok bir akbank 40 milyar ediyorsa bununda en az 35 milyar etmeli,, yani daha en az 5-6 kat daha yükselmeli, neyin var neyin yok satıp tüm gücünle almak en akıllacası....ytd...
    Bu yazdiginiz spk nezdinde suc neyin var yok tum gucunle al demek cok yaniltici ve hic bir temele dayanmiyor.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Bunu normal saglikli biri yazar mi yaziyi okuyunca coxuk zannedersin ya da borsayi hic bilmeyen biri

7.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    gece yatarken poponu ortmeyi unutmuusun sen hayal gormsuun

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ICBCT - ICBC Turkey Bank

Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    [emoji4] Borsada yenisiniz galiba?

Sayfa 316/916 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •