Sayfa 316/343 İlkİlk ... 216266306314315316317318326 ... SonSon
Arama sonucu : 2740 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    2024/3 bilançoya göre yurt içi satışlar güzel artmış yurt dışı satışlar güzel esas faaliyet karı 252 küsurdan 428,936 çıkmış güzel kısacası benim bilanço kıstaslarım bu veriler piyasa kapanmadan geldi satış yemedi arkadaşlar bunla bilanço farklılık gösteriyor geçmişte hangi dönem hatırlamadım bilanço daha yüksek gelmişti sanırım ilk çeyrekti herkese iyi hafta sonları esen kalın kalın sağlıcakla
    evet ilk çeyrek vergi dairesine 123 gönderip, 315 kar gelmişti

2. Hissemiz 449.500 ile tüm ortalamaların üzerinde kapattı, tüm indikatörler olumluya döndü,
    463/464 civarı güçlü bir direnç var, yarın veya salı günü 600 milyon lira civarı işlem hacmi ile bu direnci kolay geçeceğini düşünüyorum,
    Ben konsolide bilanço ile birlikte temettü tarihinin ve bedelsiz haberinin geleceğini tahmin ediyorum,
    1/2 ay içerisinde hisse fiyatının güzel bir yerlerde olacağını düşünüyorum, hayırlısı bakalım.

3. Endeks ile ilgili olarak ise düşen endeks 2 kez 9300 civarından yukarı tepki verdi , benim ve tüm borsacıların kararsız kaldığı konu endeksin ikinci kez 9300 den yukarı verdiği tepki kalıcı olacak mı yoksa bir ileri iki geri 8700 e kadar basacaklar mı , bu senaryo gerçekleşirse 1/1,5 ay içinde sindire sindire gerçekleşir, inşaallah göltaşa güzel haberler gelir bu tenlikeli dönemi hasarsız hatta karla atlatırız.

4. Cuma karanlık oda iş yatırımın satışını bank of karşıladı iş saklamada malı hayli azaldı resmen süpürdüler iş ciddi mal kaptırdı pala

5.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Hissemiz 449.500 ile tüm ortalamaların üzerinde kapattı, tüm indikatörler olumluya döndü,
    463/464 civarı güçlü bir direnç var, yarın veya salı günü 600 milyon lira civarı işlem hacmi ile bu direnci kolay geçeceğini düşünüyorum,
    Ben konsolide bilanço ile birlikte temettü tarihinin ve bedelsiz haberinin geleceğini tahmin ediyorum,
    1/2 ay içerisinde hisse fiyatının güzel bir yerlerde olacağını düşünüyorum, hayırlısı bakalım.
    Bedelsiz gelmesin bana göre böyle güzel karlarla piyasa değeri özkaynaklar artsın bedelsiz yaparlarsa tılsım bozulur daha doğrusu kağıdı bozarlar egeen/ alcar/ kent / politeknik /konya/ borusan/ çimbeton vs vs vs alayı zarardalar bi kaçı hariç onları bu fiyatlara getiren sadece üstlerindeki yüksek bedelsizler başka hiç bir beklentileri yok örnek vereyim PETUN yirmi yıla yakın bölünmedi küçük sermaye vardı 45 milyon birdenbire 600 bedelsiz verdiler herşeyi bitti beklenti falan kalmadı benim korkum aynı şeyi göltaş yapmasın bırakın uzun süre böyle gitsin önce bi vursun bi kaç milyonlara sonra bakarız benim değerlendirmem böyledir doğrusuda budur kalın sağlıcakla

6.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Bedelsiz gelmesin bana göre böyle güzel karlarla piyasa değeri özkaynaklar artsın bedelsiz yaparlarsa tılsım bozulur daha doğrusu kağıdı bozarlar egeen/ alcar/ kent / politeknik /konya/ borusan/ çimbeton vs vs vs alayı zarardalar bi kaçı hariç onları bu fiyatlara getiren sadece üstlerindeki yüksek bedelsizler başka hiç bir beklentileri yok örnek vereyim PETUN yirmi yıla yakın bölünmedi küçük sermaye vardı 45 milyon birdenbire 600 bedelsiz verdiler herşeyi bitti beklenti falan kalmadı benim korkum aynı şeyi göltaş yapmasın bırakın uzun süre böyle gitsin önce bi vursun bi kaç milyonlara sonra bakarız benim değerlendirmem böyledir doğrusuda budur kalın sağlıcakla

Bedelsiz konusunda katılıyorum. Ancak, Egeen ve Borusan zararda değil tam tersi dehşet karlı şirketler. Diğerlerinden farklılar. Sapla samanı karıştırmayalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    Vergi dairesine verilen EGEEN Bilançosu oldukça iyi Ufrs Bilançolar 10 güne gelir o zaman Fabrika yaparken satışlarını arttıran borcunun ödemesini yapan ve kar arttıran egeen gene yıldız gibi parlayacak. HAta olmasın diye.

Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Bedelsiz konusunda katılıyorum. Ancak, Egeen ve Borusan zararda değil tam tersi dehşet karlı şirketler. Diğerlerinden farklılar. Sapla samanı karıştırmayalım.
    Cümleleri kaçırmışsın bir kaçı hariç tamda onları belirttim

Sayfa 316/343 İlkİlk ... 216266306314315316317318326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •