Sayfa 316/500 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Bu hafta bu d*****n kuyruğunu koparacaksın biliyorum

2. Herkes kağıttaki sıkışmayı gördüğü için geçen hafta, günlük grafiklerde o sıkışmayı aşağı kırmış gibi gösterdi ancak hafta sonuna girerken malını hacimli geri toplayıp yine aynı kanala girdi. Bu hafta bu d*****n kuyruğu kopacak

3.  Alıntı Originally Posted by ercann Yazıyı Oku
    Sayın kuserali61 sizi burda görmek güzel kağıt hakkında bir yorum alsak sizden çok iyi olur.
    Kusura bakmayın meşguldüm yazınızı görmedim. Teşekkürler. Evet en az iki ay buralardayım inşallah. Sat-al yapacağım noktalar haricinde çok hızlı yükselip elimden malı tamamen almazsa eğer daha buralardayım

4. İsterse 1,11-1,12 de aşağı kırsın 1,07 ye tekrar gelsin. Sadece kendini tatmin etmiş olur. Spekcanın keyfi bilir. YAzarız oralara da alışları

5. Son saniyede devre arasına 1,13 ile girsin diye sembolik lot ile satış yapıyor. Buranın ayıları ne kadar küçük hesap peşinde yahu.. Verdik oraya 1,11-1,12 alışı. Satacaksan buyur sat. OLSA OLSA BU AYAK OYUNLARI SATMAK İÇİN DEĞİL ALMAK İÇİNDİR

6. Spek efendi bugun duseceginden emindim, 1.16 ya satis koyacaktim 15 den geri dondun, simdi nerden donersin bilemem...yatirimci dusmani sirket, hem sirketin kaymagini yiyin hem de borsada milleti aglatin...ytd

7. Kuşlar 1.09 destek diyor bakalım ne olacak

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by kuserali61 Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın meşguldüm yazınızı görmedim. Teşekkürler. Evet en az iki ay buralardayım inşallah. Sat-al yapacağım noktalar haricinde çok hızlı yükselip elimden malı tamamen almazsa eğer daha buralardayım
    sayın küserali, sizin yorumlarınız isabetli oluyor her zaman . varış noktası ve ara düzeltme duraklarının ne olduğunu düşünüyorsunuz

Sayfa 316/500 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •