Sayfa 317/907 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Atik,tespitlerinde çok haklısını katılıyorum sana ama afedersiniz ,hakkınızı helal edin ben sizi çok mağdur ettim diyecek insan evladı varmı bizlerle muhatap olacak..Alternatif hisse var gözaltı pazarında (Kervansaray) o da 2.00 tl aslında pazar olarak yer değiştirmeleri lazım ..

2. Forumumuzun ağzını bıçak açmıyor. Düşerken beddua, beddua ama son altı yılın zirvesini test ederken ne sevinç, ne de şükür var. Ya herkes sattı ve bu meretten kurtuldu, ya da hedefler çok çok büyük. Bari bu hissenin ciğerini bilen bir iki üstat beklenti nedir azcık bizi bilgilendirse ne iyi olur, müteşekkir oluruz. Hus senin bildiğin ciğer ihlasın değil dana ciğeri çıktı haberin olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Nerdesin Hus sen gittin gideli Sarıkız süt vermez oldu , çayın bile tadı yok artık. Dön gel Sılaya hus özledik seni. Son ver özlemine Gel bana bir çay içimi sen çay dökerdin ben içimi
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Endeks saldı bu koştura koştura iniyor. Bre akılsız holdingi 2lere almazsan kim sana güvenir iha yı kime kaçtan satıcan.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Nerdesin Hus sen gittin gideli Sarıkız süt vermez oldu , çayın bile tadı yok artık. Dön gel Sılaya hus özledik seni. Son ver özlemine Gel bana bir çay içimi sen çay dökerdin ben içimi
    Başkent kardeş sen de bildiğim bu formun en eski yatırımcılarındansın ama hus ve çaydan başka bir şey yazmaz oldun

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Başkent kardeş sen de bildiğim bu formun en eski yatırımcılarındansın ama hus ve çaydan başka bir şey yazmaz oldun

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Oksijen,6 yıldır zirvesini gördü diyorsun neyine sevinsin insanlar maliyetim 1.82 tl şimdi bu fiyatlar bir lütufmudur da sevinelim birader..Bak bakalım Bist'e bunlardan daha utanmazı yüzsüzü hırsızı varmıdır acaba..0,30 krşluk Balat bile 16.50 tl'yi gördü fiyatının 20 katı üstüne çıkmayan hissemi kaldı hangi birini sayayım sana bu bit kurusu hala en arkada kaçmaya hazır savaşa giden asker gibi bir ileri on geri yapıyor hayırsız zalım elinden gelse borsadan kaçacak hepsi benim kimseye vermen hepsi beniiimmm diye diye aç gözlü bacaksız amerikalı haylaz Co..

7.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Oksijen,6 yıldır zirvesini gördü diyorsun neyine sevinsin insanlar maliyetim 1.82 tl şimdi bu fiyatlar bir lütufmudur da sevinelim birader..Bak bakalım Bist'e bunlardan daha utanmazı yüzsüzü hırsızı varmıdır acaba..0,30 krşluk Balat bile 16.50 tl'yi gördü fiyatının 20 katı üstüne çıkmayan hissemi kaldı hangi birini sayayım sana bu bit kurusu hala en arkada kaçmaya hazır savaşa giden asker gibi bir ileri on geri yapıyor hayırsız zalım elinden gelse borsadan kaçacak hepsi benim kimseye vermen hepsi beniiimmm diye diye aç gözlü bacaksız amerikalı haylaz Co..
    Ortağım senin gibi maliyetli olanlara Allah sabırlar versin. Bunca yıl beklemeniz de takdire şayan ve çok çok büyük bir sabır ve inanç meselesi. Bir de bunun zaman maliyetini ekledin mi ortaya korkunç bir manzara çıkıyor. Neyse ki kötünün iyisi yavaş yavaş toparlıyor ve en azından nominal üstü beklentisini karşıladı. Tememnim şirketin iyi yönetilerek, ihaleler, yeni işler alarak artık zarar değil karlar yazmaya ve yatırımcısına temettü veren bir holding haline gelerek daha iyi yerlere gelmesidir. Buna ilişkin beklentiler arttıkça herkes zararını çıkaracaktır İnşallah.

8. oksijenim kardeşim,sağolasın temenni ve dileklerin için ağzınızdan adeta anzer balı damlıyor ancak o hayırsızda seninin gibi duyarlı ve düşünceli olabilse biz ky vatandaşlara karşı..Hayırlısı olur inşallah..seviliyorsun..Uzak durmayasın buralara nöbetleşe buradayız kardeşim benim..Başkent kardeşe gelince o eskiden çok aktif bir arkadaşımızdı artık onuda yıldırdı bu merhametsiz zalım co o da saldı kendini bir bakıyorsun ışıklrda bir bakıyorsun yayında velhasıl bir orada bir burada ateş böceği gibi maşallah yeterki sağlıklı olsunda bu arada corana olmuşmuş Allah sağlıklar ve şifalar versin.. o topiğin demirbaşı olmuş gibi hissesi olmasada 2.adres uğramadan yapamıyordur ben öyle anlıyor..Beklentilerimiz gerçek olması dileğiyle..Sağlıklar cümlenize..Not:Bende neredeyse uzun bir süre yani 20 yıla yakındır buralarda sayılırım işgüzar kişiler yüzünden ceza aldım apoletlerim söküldü hala üyeyiz gördüğünüz üzere..

Sayfa 317/907 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •