Sayfa 317/1002 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. İhracattan ülkeye giren dövizin piyasaya kalacak, piyasayı rahatlatacak kısmı zaten ham oluyor reeskont ile. Merkez Bankası son 3 yılda 65+ milyar dolar reeskont kredisi geri dönüşü almış. Dış ticaret açığı diyoruz ama bir -20 daha koy direk MB ye iniyor o miktar. Nerede o meblağ? -48 in içinde işte. Öyle -48 oluyor))))))))))

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    vob tavan olursada şaşırmam
    Kısa vade düşeceği yere düştü..Ortalamalardan döndü gibi..artık long kovalamak lazım..az buçuk açtım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şakkadanak kesmiş devlet vergiyi....

iyiki dolardan kazandık...

Kaybı mahsup ediyorlar mı bu dolar kontratlarda ?

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bence kurun nereye indiği değil oralarda ne kadar durduğu, 6 ay sonra, 1 yıl sonra nerede olacağı mühim.
    Neredeyse 2.5 yıl 7 altında tuttuk maliyeti malum. Sonra geldiği yer de malum.

Bakalım izleyelim görelim neler olacak. İnşallah pek iyi olur Maşallah olur.
    hocam bir grafiğe tahmin yapmaya çalıştım ne dersiniz

5. Mehmet abi yukarı yönlü tahmin yapmıyorum artık.Malum yasak))) Aşağı yönlü çalışıyoruz bir süre. Öyle çizimler yapma abi. Ters çevir grafiği şöyle aşağı aşağı gelsin bir dibi görelim ))

Ama 12 civalarında kalmasını sevmem kurun. Oralar tekin yerler değil. Bir an önce gelmeli aşağılara.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Mehmet abi yukarı yönlü tahmin yapmıyorum artık.Malum yasak))) Aşağı yönlü çalışıyoruz bir süre. Öyle çizimler yapma abi. Ters çevir grafiği şöyle aşağı aşağı gelsin bir dibi görelim ))
    sende siliver sana zahmet

7. Sanayiler out, bankalar in dönemi başlamıştır.

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kaybı mahsup ediyorlar mı bu dolar kontratlarda ?
    pek bulastıgım alanlar değildi...

ilk işlemim diyebilirim...

Sayfa 317/1002 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •