CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
https://odatv.com/abdullah-gulu-bu-t...-13041940.html
"...
İşte dün NASA kara deliğin fotoğrafını dünyalılara gösterdi, etrafındaki her şeyi içine çekip yok eden. Davutoğlu, Abdullah Gül vs. bu insanlar Türk siyasetinin 'kara maddeleridir', bırakın kendi boşluklarında yaşayıp gitsinler. Kendi ordusunun hapse tıkılmasına nezaret eden Abdullah Gül'ü, Haçlılar'la yan yana Halep işgaline kalkışan Davutoğlu'nu, Allah aşkına bu topraklarda artık kim affeder.
Ayşe Baykal hanımefendi ODATV'nin muhalif genleriyle boşuna uğraşma Abdullah Gül adına gökten ayet indirsen nafile, değil siz Homores gelse Dante gelse, bu çirkin ve kötü insanları kahraman ve iyi gösteremez.
..."
Odin yazdırdı herhalde.![]()
Abdullahlan, Davudu oralara getiren bendim herhalde, tum kabahat benim arkadaşlar!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
123 Tane got veren Fetocu generalin atamalarının hepsinin altinda da, benim imzam var!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri