Sayfa 318/803 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Kimleri yedi bu tekfen, udi Ahmet ve avanesini, Datlıcı Ali gürsuyu, muhtar emmi ve avanesini, elpatrone denen grubu, turşucu tuncay bile tövbekar oldu tekfende....

2.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    29 Ocak pardon
    Eee Nolmus sonrasindaki gun ? Ne olacak Kademeler bos o kadar kademe atabilir senede 1 kere ben o dedigini 3 sene once goody da gordum senelerce surundurdu surundurdu bi Sabah kimseye firsat vermeden yuzde 14-15 acti yurudu gitti yakalayamadik. Bunda oyle seyler olmaz ortak bu kagidin patronu robotlari kurmus bizle kediyle farenin oynadigi gibi oynuo

3.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Kimleri yedi bu tekfen, udi Ahmet ve avanesini, Datlıcı Ali gürsuyu, muhtar emmi ve avanesini, elpatrone denen grubu, turşucu tuncay bile tövbekar oldu tekfende....
    Kursati da tokatladi gecen , hepsi bi gazla geldi . Topuklayarak kacti . Bu kagidi temel olarak Cemal Aga dan iyi , bi tek peceteci cafer bilir o da patronlarin degirmenine su tasir sozunden cikmaz haliyle . Bu kagitta Haci murat istemeden Hicbir sey olmaz , hic kimse bana yediremez kayinbabasina satti gitti diye

4.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Eee Nolmus sonrasindaki gun ? Ne olacak Kademeler bos o kadar kademe atabilir senede 1 kere ben o dedigini 3 sene once goody da gordum senelerce surundurdu surundurdu bi Sabah kimseye firsat vermeden yuzde 14-15 acti yurudu gitti yakalayamadik. Bunda oyle seyler olmaz ortak bu kagidin patronu robotlari kurmus bizle kediyle farenin oynadigi gibi oynuo
    Aga olay şu açıkçıların bitarafını yakacaksın ki hisseye bulaşırken bi düşünsünler adamlar içinden geçti hissenin ve bunu tüm holding izliyor neyse ana avrat sövsem de rahatlayamayacağım için sövmeyip susuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Kursati da tokatladi gecen , hepsi bi gazla geldi . Topuklayarak kacti . Bu kagidi temel olarak Cemal Aga dan iyi , bi tek peceteci cafer bilir o da patronlarin degirmenine su tasir sozunden cikmaz haliyle . Bu kagitta Haci murat istemeden Hicbir sey olmaz , hic kimse bana yediremez kayinbabasina satti gitti diye
    Sahiden onunda bayagı geniş bi çevresi vardı. D.tü kurtaran kaçıyor, bir dahada gelmiyor....

6.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Sahiden onunda bayagı geniş bi çevresi vardı. D.tü kurtaran kaçıyor, bir dahada gelmiyor....
    Kürşad bucaksa karla çıktı ama o adam zararla değil

7. Kaldı 1.5 saat hadi olum 23 kapatta artık şu ekrana bakmayalım kör olcaz

8. Karla ciktiklarini yazarlar onlar karizmayi cizdirmezler , Aziz serin ve Jordan kamuran disinda Twitter aleminde cogu fasa fiso kazanirken yazarlar kaybederken sesleri cikmaz

Sayfa 318/803 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •