Sayfa 319/884 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz, ortaklığınız hayırlı olsun. Bakış açınız çok yerinde olmuş. Hisseyi alıp ne zaman tavan yapar diye sormamanız, 8e bile düşme ihtimalinde korkup satmak yerine alma güdüsü gerçek yatırımcı özelliği. Şahsen alım aralığınızı biraz şey buldum... Hadi belki %1-2 bütçe 8-9 aralık için ayrılandır... yatırımcı psikolojisi olarak olumlu da 14 neden? Türkiye'de sektör ortalama fk 10.61 yani vesbe sektör ortalamasında olsa fiyat 25tl. Ki benim fiyatlamam daha farklı, önce yazdım...
    Peki yıllık bilançodan, yani şubat dan sonra 14 altına hiç gelmezse stratejiniz nedir?
    benim bir bütçem var başlangıç için , ara ara alım yapacağım 8-14 arası bütçem 14 üzeri almam aldığım ile bekler , bütçeden kalan olur ise onunla başka kağıt alırım ama gidişata göre ben 14 tl olmadan tamamlarım diye düşünüyorum neden 14 ? çünkü %15 lik bir yükselişten sonra maliyetlenmek (eldeki hazır para ile ) istemiyorum ama her ay düzenli alacağım lotlarda zaten fiyata bakmayacağım amaç bes gibi biriktirmek ama ilk toplu bütçe için bu aralıkta alırım

2. Beyler kim kime sattı o 540bin lot u? Ne dönüyor dersiniz?
    Yarın Vestel kap a haber göndermesin alım yaptık diye.

12.31den iki kalemde ~7 milyon tl para çıkışı neyin nesi? Tüm hafta boyunca oluşan hacmin fazlası bi dakikada...
    Bugün 12 altına kapatsa bu para çıkışı ile panik satış yapan olur mu?
    Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.

3. bende bir az önce hacme baktım bir yanlışlık var diye birkaç kez uygulamayı aç kapa yaptım meğer buymuş 😳
     Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    Beyler kim kime sattı o 540bin lot u? Ne dönüyor dersiniz?
    Yarın Vestel kap a haber göndermesin alım yaptık diye.

12.31den iki kalemde ~7 milyon tl para çıkışı neyin nesi? Tüm hafta boyunca oluşan hacmin fazlası bi dakikada...
    Bugün 12 altına kapatsa bu para çıkışı ile panik satış yapan olur mu?

4. 2 kere 270bin 270bin , 30 ve 31 fiyattan özel emir geçti.Deniz den denize.

5. Belli ki anlaşmalı bir alım satım olmus.
    Hisseye ve kimseye zarar vermeden.
    12.31 den 540.000 lot alan kişi 11den satmak için almadı.
    Şuan 12.50 den 10 bin 20 bin lot satış koyan olsa hemen kaparlar diye düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by reiss6060 Yazıyı Oku
    Belli ki anlaşmalı bir alım satım olmus.
    Hisseye ve kimseye zarar vermeden.
    12.31 den 540.000 lot alan kişi 11den satmak için almadı.
    Şuan 12.50 den 10 bin 20 bin lot satış koyan olsa hemen kaparlar diye düşünüyorum
    Düşüncelerim 15 dakika geçmeden gerceklesti
    😉

7.  Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Vesbe de yön aşağı kırılmazsa yarın öğleden sonra ve p.tesi yukarıya yönlü çıkışın başlayabileceğini düşünüyorum.
    Neye göre tabiki tekniğe göre
    Asla ytd.
    Gördüğünüz gibi dün söylediğimiz gerçekleşti hatta ayak için öğleden sonra dedik öğleden sonra yukarı hareket geldi.
    Demekki neymiş teknikte önemliymiş hatta zaman bile verebiliyor Tabii en güzeli ve doğrusu teknik+temelidir.
    Hadi kalın saglicakla iyi hafta sonları.
    Bilim ve sanat, itibar görmediği toplumları terkeder. ( İbn-i Sina )

8.  Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Gördüğünüz gibi dün söylediğimiz gerçekleşti hatta ayak için öğleden sonra dedik öğleden sonra yukarı hareket geldi.
    Demekki neymiş teknikte önemliymiş hatta zaman bile verebiliyor Tabii en güzeli ve doğrusu teknik+temelidir.
    Hadi kalın saglicakla iyi hafta sonları.
    Bravo

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 319/884 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •