Sayfa 319/672 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Takas analizini gorebilen varmi. Kim aldi bu kadar hisseyi. ?
    https://i.hizliresim.com/Z9PgVG.png

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Mal in en ucuza alinabilecegi donemi ozetliyorsunuz.Hisse alimi icinde cazip zaman olabilir.
    Hissede sert hareketler gormek hepimizi sasirtti.Bu hareketler, bence kotu gunlerin geride kaldiginin bir baska gostergesi.Olumlu beklentiler tasimak gercekci bir yaklasim olur dusuncesindeyim.Y.T.D

3. Bu hissede İsfin gibi bir hareketle yılların acısını çıkartabilirmi ne dersiniz ??

4. Bugün özellikle İsfin i aynı fiyatta tutup buna yüklendiler , daha sonra buna basıp tekrar İsfin i yukarı götürdüler. İsfin de sanırım operasyon daha bitmemiş. Dilerim Cemas ve Nibas gibi bunlarda İsfin inerken bu yukarı gider... Gönlümüzden geçen ve yıllardır yerinde sayan İsgyo da olması gereken bu diye düşünüyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by moj49 Yazıyı Oku
    Bugün özellikle İsfin i aynı fiyatta tutup buna yüklendiler , daha sonra buna basıp tekrar İsfin i yukarı götürdüler. İsfin de sanırım operasyon daha bitmemiş. Dilerim Cemas ve Nibas gibi bunlarda İsfin inerken bu yukarı gider... Gönlümüzden geçen ve yıllardır yerinde sayan İsgyo da olması gereken bu diye düşünüyorum..
    Isbankasinin diger istiraklerinin geldikleri fiyatlara bakildiginda bu hisse nin degeri oldukca komik.Sizin beklentiniz oldukca makul ve olasi.Mevcut durumda her ne olursa olsun bu hisse satilmamasi gereken seviyede diye dusunuyorum.Sabirla beklemek lazim.Y.T.D

6. Bugunku hareketini bende begendim. Islem hacmi cok artmis. Borsada bir kural vardir. Dusukte oldugunu dusundugunuz hisselerde yani tabanda islem hacmi artiyorsa bence olumludur bakip gorecegiz.

Not: Y.T.D.

7. Zamanı geliyor

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. çaycı mı işlem yapıyor?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 319/672 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •