Sayfa 319/937 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Sayın nebo58;
    İlk defa hukuk guguk olmadığı için çözüme bu kadar yakınız. Yıllardır hukuku kendi istedikleri gibi işletenler bunun üzerine yattılar. İyiki de yattılar yoksa hisse sahibi olamazdık. Bundan sonrasında hukuk konuşacak ve herkes hakettiğini alacak. 29 yıldır hukuğa guguk muamelesi yapanlar bunun ceremesini çekecekler. 29 yıldır haksız ve hukuksuz bir şekilde hak yiyenlerin vicdanına kalsaydı daha nice 29 yıl beklerdik.

Alıntı Originally Posted by nebo58 Yazıyı Oku
    Sn. Fibonacci,
    29 yıldır temettü ödememek için hukuğun guguk OLMADIĞI dönemlerde bile hukuğu guguk yapan banka yönetimi hukuğun guguk olduğu bu devirde iskur hisselerini mümkün olan en düşük değerden toplamak için elinden geleni yapmaz ve de başarılı olmaz mı sizce?

Orada burada bilgi edinmeye çalışırken TTK 348 ve öncesin karşıma çıktı vr okudum...
    Buna rağmen 29 yıl temettü dağıtmamayı beceren bir yönetim kurulu hisseleri de 6 sıfırlı dolara endexli fiyatlarla almamanın yolunu bulur korkusu yaşıyorum.

Siz ne dersiniz.
    Saygılarımla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by nebo58 Yazıyı Oku
    Sn. Fibonacci,
    29 yıldır temettü ödememek için hukuğun guguk OLMADIĞI dönemlerde bile hukuğu guguk yapan banka yönetimi hukuğun guguk olduğu bu devirde iskur hisselerini mümkün olan en düşük değerden toplamak için elinden geleni yapmaz ve de başarılı olmaz mı sizce?

Orada burada bilgi edinmeye çalışırken TTK 348 ve öncesin karşıma çıktı vr okudum...
    Buna rağmen 29 yıl temettü dağıtmamayı beceren bir yönetim kurulu hisseleri de 6 sıfırlı dolara endexli fiyatlarla almamanın yolunu bulur korkusu yaşıyorum.

Siz ne dersiniz.
    Saygılarımla.

İmhaya gelirse o hukuksuzluğunu yapamıyor..
    Birde niye düşük tutsun ki??
    Bizde 1 tane var munzam vakfında 1000 tane..
    Bilakis DEĞERİ ÇOK YÜKSEK TUTMAK İSTEYECEKLERDİR..
    Bizim için değil KENDİ CEPLERİ için..
    Sende bende dolanan EN FAZLA 180-200 ADET VARDIR..(bu kadar bile yok)
    Geri kalan 2300 ADET KENDİLERİNDE ve ağalarda var..
    Borsada istedikleri gibi at koştursunlar..
    ANCAK İŞ YOK ETMEYE GELDİMİ bizim rızamızı almak zorundalar..
    KURUCUNUN EN SEVDİĞİM YANI HİSSEYİ KOLAY KOAY YOK EDEMİYORSUN..[emoji1][emoji1]
    ASLAAA YTD..YTD..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Banka bilançosunu açıkladı.6 milyar lirayı aşkın kar bildirdi..
    Bizi ilgilendiren YEDEKLER kısmındaki olağandışı durumlarda kullanacağı nakit..
    Aşağıya son güncellenmiş tabloyu ekledim..
    Bankanın yedeklerinde 34 MİLYAR lira para birikmiş..
    Kasa ağzına kadar dolu..
    Garanti ve Akbank kurucu hissesini bu yedekleri kullanarak imha etti..
    Bu yedeklerde imtiyazların ve bilhassa kurucu hisselerin on yıllarca yatmamış temettüleri de var..
    Banka bizim yerimize bu parayı güzelce koruyup biriktirmiş.Allah İş Bankasına zeval vermesin.Kazançlarını kat kat artırsın inşaallah..
    Bir gün olağan dışı durumda bu nakiti rahatça kullanacaklardır..
    Bize çok azı düşer.ASLAN PAYI BÜYÜK HİSSEDAR olarak yine banka içine girecektir..
    Aslında bu nakitin çoğunu kendileri için biriktiriyorlar..
    BDDK temettüyü kestirdi.Bu senede sıfır temettü çıkar.İşte bu para vakıfa can suyu gibi gelecektir..
    Bankanın bu parayı hayırlı yerlerde kullanılması dileğiyle...[emoji41][emoji106]

KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
    KENDİ SENARYOMDUR..
    ASLA YTD..YTD..

4. Sn. Fibonacci ve Sn. Ömer Hamza, yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Bankanın satış sırasında elindeki hisselere ödeyeceği para sağ cepten sol cebe çıkacak para değil mi?

CHP nin kontrolündeki hisseleri deseniz, onların zaten CHP ye bir faydası yok ve imha bedelini çok umursayacaklarını sanmıyorum.
    (Devlet el koymadığı sürece)....(bir dümen çevirmeden, vasiyete ve hükümete rağmen bankanın bunları alıp imha edebilmesi de ayrı bir soru işareti)

Geriye piyasada dolaşan 700 küsur hisse kalıyor.
    Yani bizler...
    Yani bugüne kadar ensesine vurup ağzındaki lokmayı aldıkları grup...

Bize ödenen para dışarı çıkacak para.
    Ne kadar az ödenirse o kadar iyi...

Zaten ihtiyacı olan, sıkışmış arkadaşların elinden de bir kısmını toparlıyorlardır bu furyada...[emoji848]

Ağaları saymazsak, 700 küsur hissenin ne kadarı bizler gibi sıradan vatandaşların elinde kaldı acaba?[emoji848]

İnşallah dediğiniz gibi olur.[emoji120]

Kendi adıma, fiyatı nereye çıkarsa çıksın, hayal bile olsa, mutlu sona kadar satmak yok.[emoji1303]
    Saygılarımla.

5. Her zaman dedim bankanın kendi hisseleri bir cebinden diğer cebine sonuç olarak 2-3 milyon dolar çok gerçek vede hakkı olan rakamlar işkur için

6. Çok güzel yorumlamışsınız Sn. Fibonacci.
    Böyle mantıklı analizleri okuyunca benim gibi karamsar biri bile umutlanıyor.
    Teşekkür ederim.
    Elbette daha zamanı var...

Ali İhsan Yavuz'un Istanbul seçim sonuçları üstüne 'Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu' demesi gibi, bu ISKUR’a da hiçbir şey olmasa bile birgün kesin bir şey olacak...[emoji2957]

7.  Alıntı Originally Posted by nebo58 Yazıyı Oku
    Sn. Fibonacci ve Sn. Ömer Hamza, yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Bankanın satış sırasında elindeki hisselere ödeyeceği para sağ cepten sol cebe çıkacak para değil mi?

CHP nin kontrolündeki hisseleri deseniz, onların zaten CHP ye bir faydası yok ve imha bedelini çok umursayacaklarını sanmıyorum.
    (Devlet el koymadığı sürece)....(bir dümen çevirmeden, vasiyete ve hükümete rağmen bankanın bunları alıp imha edebilmesi de ayrı bir soru işareti)

Geriye piyasada dolaşan 700 küsur hisse kalıyor.
    Yani bizler...
    Yani bugüne kadar ensesine vurup ağzındaki lokmayı aldıkları grup...

Bize ödenen para dışarı çıkacak para.
    Ne kadar az ödenirse o kadar iyi...

Zaten ihtiyacı olan, sıkışmış arkadaşların elinden de bir kısmını toparlıyorlardır bu furyada...[emoji848]

Ağaları saymazsak, 700 küsur hissenin ne kadarı bizler gibi sıradan vatandaşların elinde kaldı acaba?[emoji848]

İnşallah dediğiniz gibi olur.[emoji120]

Kendi adıma, fiyatı nereye çıkarsa çıksın, hayal bile olsa, mutlu sona kadar satmak yok.[emoji1303]
    Saygılarımla.

Saygıdeğer arkadaşlarım..
    Şöyle bir algı oluşuyor.Banka hisseleri imha etmek için can atıyor.Para saçmak için uğraşıyor.Bizim gibi küçükleri milyoner yapmak istiyor..[emoji1][emoji1]
    Böyle düşünceleri yok..
    Banka BİR YOLA GİRDİ..
    11-12 sene öncesinden dillendirilen holding oluşumu..
    FİNANS ve CAM grubu altında iki başlı dev holding..
    Camları yani sanayi grubunu birleştiriyor.Şimdi sıra finans grubunda OLMALI..
    Banka NİYE HOLDİNGLEŞMEK istiyor?
    Çünkü eskiden CHP varken imtiyaz ve kurucunun temettülerini görmeden A ve B yi sermaye artırmadan C üzerinden BU SERMAYE KARIŞIKLIĞINA RAĞMEN sermaye artırabiliyordu..
    Ama hükümet arı kovanına çomak soktu..
    Artık bu SERMAYE KARMAŞASINDA hareket edemiyor..
    Sermayeyi gelecekleri için sadeleştirecekler..
    Dünyanın hiçbir yerinde bir bankanın A-B-Kurucusunu ortalıkta bulamazsın..
    Bunları ortadan kaldırmalı..
    Zaten hükümet hisseleri alacak.Geçmişe sünger çekme fırsatı geldi..
    KURUCU HİSSEYİ bu yedeklerdeki nakit parayla imha eder..
    A VE B ye bana göre C verilecek.Yüzmilyonlarca C hisse senedi var.Bu yöntem bankanın da işine gelir.Nasıl ki camları Şişe altında birleştirirken her hisse grubuna şişe veriyorlarsa..
    A-B-C birleşmesinde de her birine C verebilir..
    Bu durum bankanın nakit döngüsünü de bozmaz.Sermayelerin içinde halledilir..
    Böylelikle ne A olur ne B ne de kurucu..
    BAKIN HİSSELERİN çok büyük kısmı bankada vakıfta..
    İDDİA EDİYORUM KURUCU HİSSEDE 120 KİŞİ BULAMAZSIN..
    Kaldı ki imhalar olduktan sonra BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMIYLA kasasını dolduracaktır..
    Garanti bankası kurucusunu imha ettikten sonra bedelli yaptı..
    Sermaye sadeleşmesi yapıp holdingleşen hisseleri kimse tutamaz..
    BANKA İÇİN KAZAN-KAZAN durumu olacaktır..
    BAŞKA HİÇBİR YERDE BÖYLE BİR HİKAYE YOKTUR..
    Ola ki kısa vadede biz yanıldık..
    BU KURUCU HİSSE ELBET BORSADAN KALKACAKTIR.Miras bile bırakılacak kadar özel ve emsalsiz bir hissedir..
    Kendimce stratejim hissede kal ve kazan..
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
    KENDİ SENARYOMDUR..
    ASLA YTD..YTD..

8.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Saygıdeğer arkadaşlarım..
    Şöyle bir algı oluşuyor.Banka hisseleri imha etmek için can atıyor.Para saçmak için uğraşıyor.Bizim gibi küçükleri milyoner yapmak istiyor..[emoji1][emoji1]
    Böyle düşünceleri yok..
    Banka BİR YOLA GİRDİ..
    11-12 sene öncesinden dillendirilen holding oluşumu..
    FİNANS ve CAM grubu altında iki başlı dev holding..
    Camları yani sanayi grubunu birleştiriyor.Şimdi sıra finans grubunda OLMALI..
    Banka NİYE HOLDİNGLEŞMEK istiyor?
    Çünkü eskiden CHP varken imtiyaz ve kurucunun temettülerini görmeden A ve B yi sermaye artırmadan C üzerinden BU SERMAYE KARIŞIKLIĞINA RAĞMEN sermaye artırabiliyordu..
    Ama hükümet arı kovanına çomak soktu..
    Artık bu SERMAYE KARMAŞASINDA hareket edemiyor..
    Sermayeyi gelecekleri için sadeleştirecekler..
    Dünyanın hiçbir yerinde bir bankanın A-B-Kurucusunu ortalıkta bulamazsın..
    Bunları ortadan kaldırmalı..
    Zaten hükümet hisseleri alacak.Geçmişe sünger çekme fırsatı geldi..
    KURUCU HİSSEYİ bu yedeklerdeki nakit parayla imha eder..
    A VE B ye bana göre C verilecek.Yüzmilyonlarca C hisse senedi var.Bu yöntem bankanın da işine gelir.Nasıl ki camları Şişe altında birleştirirken her hisse grubuna şişe veriyorlarsa..
    A-B-C birleşmesinde de her birine C verebilir..
    Bu durum bankanın nakit döngüsünü de bozmaz.Sermayelerin içinde halledilir..
    Böylelikle ne A olur ne B ne de kurucu..
    BAKIN HİSSELERİN çok büyük kısmı bankada vakıfta..
    İDDİA EDİYORUM KURUCU HİSSEDE 120 KİŞİ BULAMAZSIN..
    Kaldı ki imhalar olduktan sonra BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMIYLA kasasını dolduracaktır..
    Garanti bankası kurucusunu imha ettikten sonra bedelli yaptı..
    Sermaye sadeleşmesi yapıp holdingleşen hisseleri kimse tutamaz..
    BANKA İÇİN KAZAN-KAZAN durumu olacaktır..
    BAŞKA HİÇBİR YERDE BÖYLE BİR HİKAYE YOKTUR..
    Ola ki kısa vadede biz yanıldık..
    BU KURUCU HİSSE ELBET BORSADAN KALKACAKTIR.Miras bile bırakılacak kadar özel ve emsalsiz bir hissedir..
    Kendimce stratejim hissede kal ve kazan..
    KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
    KENDİ SENARYOMDUR..
    ASLA YTD..YTD..

Hocam kurucu için en dip 2 3 milyon civarı olur demiştiniz. B ye de C verirse tahmini olarak B ye sizce en az kaç lot C verir. Tahmini soruyorum sadece

Sayfa 319/937 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •