Sayfa 32/656 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 249 - 256 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Karla satanlar akıllıca hareket etti eldeki kuş daldaki iki kuş tan iyidir dedi ama ben geçmişteki bir kaç senet teki pişmanlıgı yaşamamak adına satmadım kısmetimizde ne varsa o olur...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    toplam kaç lotun vardı önce dostum ?? benimkisi 18 581 adet...
    20000 di satıp 6.73 ten 5500 bıraktım

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3. Teknik bu sekilde almama musaade etmiyor maalesef ben beklemedeyim sadece gecen caktiginda yetisemedim onun icin gene beklemeye devam. Onceki seneler borsasi olsa hadi tut bekle ama artik iyice piyasa pislige sardi. Batik sirketler 4 e 5 katlar super kar açıklayanlar ele verilir. Bunun bence en büyük sebeplerinden birisi de tabi bu guzel bi gelisme ky ni artik bilinclenmeye baslamasi. Batik şirketleri almayip saglamlara yönelmesi. Ee elde kalan batiklarinda spekleri dikkat cekmek sazanlari avlamak icin tavan serisine bagliyorlar. Saglam sirketlerdekileri de dokebilmek icin her tür pislik dönüyor benim gördüklerim bunlar. Zira bu teknik bagira bagira beni sat diyor ama mala giren saglam biri kağıdı iyi tutuyor bakalim filmin sonu nasil bitecek.

4. Evet filmin sonu merak konusu. Film rutunini bozmayacak mi? Kötü mü bitecek geçen yıl gibi? Yoksa iyi mi bitecek? Hangi arkadaş haklı çıkacak?

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. insallah elinde mal olanlar hakli ciksin. Zira riske giren onlar. Ben haksiz ciksamda kaybim olmayacak sadece mali pahalı aliriz. Zaten baska hisselerde kazanmaya devam ediyoz birde su isbtr yi bi yakalasaydim durdoyu 10 dan satmis gibi olcakti. Neyse nasip.

Ölü moda girdi. Bilanço bekleniyor. Ytd

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 32/656 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •