Sayfa 32/925 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 249 - 256 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

A1 6 kuruma üzerinden dağıtıyor dediğinizde elinizde mal yokmuş..

Kimse ky'ya mal yedirdiler demesin, spek kydan mal toplama aşamasında şu an dediğinizde elinizde mal varmış.

Öyle diyorsunuz yani.

Bence her ikisi de delilden yoksun..ama öyle kesin ifadelerle yazıyorsunuz ki, aksini söyleyen neredeyse afaroz olacak.

Zaten bu hissede takas analizi çok ama çok yanıltabilir. Tahmininizden çok daha akıllı olabilir spekler.

Yatırım tavsiyesi değildir

Sayın usta,
    Her yazdığım kayıtlı ve duruyordur.
    Her söylediğimin sonuna kadar arkasındayım.
    Size hatırladığım kadarı ile bir serzenişte bulunmuştum, " Okuduğunuzu iyi anlayın! Zira okuduğunu anlamakta çok geç bir ülkeyiz!
    O yukarıda paylaşımlarınız in her biri gerçekleşti!
    Zira a1 fondan aldı k.y ye itelemek için kendi kuluckalarina malları serpiştirdi.
    Fakat burada dikkat etmeniz gereken bir şey var!
    Ben o cümlemde k.y ye malı çaktılar demedim!
    Zinhar bu yalan olur.
    K.y ye malı çakmak için dağıtıldı dedim!
    İkinci cümlemde ise " ver elini nereye aşağı dogru" cümlesinin hangi tarihte ve hisse fiyatı nerede iken yapılmış yatırımcılar bir baksın!
    Zinhar yine burada yanlış olan hiç bir şey yok!
    Hatta ve hatta ben bu cümlelerden sonra yine bu topikte hissenin o dönem için 20 tl de duraksiyacagini, ve iki fiyat arasında alım yapacağımı da yazdım!
    Hatta 20 den değil de 22 den aldım.
    Uyuya kaldığımı da yazdım!.
    Benim cümlelerimi doğru okuyan pak ve temiz insanlar her daim kazanır!.
    Içinde nefret, kin yada vesvese olanlar ise o yada bu nedenle kaybeder!
    Benim verdiğim , bu güne kadar fiyattan alan bir Allahın kulu zarar etti ise hepinizin huzurunda söz veriyorum! Zararını ben tanzim edicem.
    Fakat ben söyle bir geçmişe baktığım da gördüm ki, kurt ile çakal birbirine karışmış,!
    Hatta o dönem çakalları görende olmuş.
    Merak eden 01.01 2019 ve 30. 04 2019 dönemini okusun derim.
    Sizin rahatsızlığınız gelince.
    Şahsımdan çok sıkılan arkadaşlar için, sol tarafta engelle butonu var.
    Ona tıklaması yeterli olacaktır!
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Sayın kafkas, sizinle kavga etmemize sebep olan şu -bana göre yukarıda yazdıklarınızla yüzde 100 zıt- yazdıklarınızı ekleyeyim şuraya ki, kendimi çok fazla aptal hissetmeyeyim:

"Fonların elindeki malı guzel bir fiyattan yatırımcıya vermek için seçilmiş 7 kurum var benim gördüğüm burada.
    Yani 7 koldan saldırıyorlar.
    A1 bu gün tabandan 6 kuruma dağıttı malı.
    Ama bu 6 kurum ellerindeki bu malıda dağıtıyor şu an.

Hissede brüt var biliyorum ve bu gün alan ancak yarın satacak ama, bu iş böyle devam ederse maksimum 1 tavan daha görür bu tahta.
    Sonra ver elini nereye denk gelirse.
    Aşşağı doğru.
    O yüzden içime sinmedi benim.
    Ama bu benim düşüncem
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ve olamaz.
    Siz bildiginizden sasmayin!"

"Ve ben haklı çıkarsam, bu günkü takası, yarinki takas ile karşılaştıran yatırımcılar şunu diyecek!
    " Dün alan kurumlar bu gün vermiş "
    İnşallah yanılırımda hissederlar bari daha fazla kazanır.
    Y.t.d."

Sessiz kaldıkça, sanki bunları söyleyen siz değilmişsiniz gibi davranmanız yok mu.. En azından düşüncem değişti, yanılmışım filan diyebilirsiniz belki, ama siz hiç dememiş gibi davranıyorsunuz.

Diğer taraftan, inanın gece gündüz sizin aldığınız, sattığınız, almayı düşündüğünüz ya da satmayı düşündüğünüz fiyatları dinlemekten gına geldi. Bunların kimseye faydası yok, yazmanın doğruluğu da tartışılır, twitterda bu yüzden ceza alanlar var.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. "Çok söz yalansız, çok para haramsız olmaz" atasözü ile, A. Einstein'ın "Eğer basitçe anlatamıyorsan demek ki yeterince iyi anlamamışsın" sözlerini atfetmek istiyorum bu arkadaşa ben sadece...

Peki, öyle olsun. Ky'a çakılacak ama çakılmadı diyorsunuz yani. Okuduğunuzu iyi anlayın dediğiniz başka birisiydi, ama bunu çok kullanıyorsunuz, belki de siz anlatamıyorsunuzdur. Zira "Ama bu 6 kurum ellerindeki bu malıda dağıtıyor şu an." ifadesi bence tam olarak ky'ya dağıtıldığını anlatıyordu. Sizin diğer arkadaşla kavganız, hissenin brüt takasta iken bunu söylemiş olmanızdan kaynaklanıyordu..her neyse..

Diğer taraftan, "Benim cümlelerimi doğru okuyan pak ve temiz insanlar her daim kazanır!." ifadesi de pek sakat. Siz öyle değilsinizdir belki ama bu ifade tam şarlatanların ifade tarzı. Biz bu forumda birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz, eğer sizi engellersem, sizin bu sözünüze inanabilecek insanları ikaz edemem

Yatırımcı tavsiyesi değildir.

Sen beni geçmişte brüt takasta olan bir hisse aynı gün alınır satılır dediğinde " bu mümkün değil " diye sana karşı gelmiştim.
    Sonra sen yazmaya devam ettin.
    Alınır da satılır da dedin!
    Tüm bunları söylerken ( güya ) beni eksik bilgi verdiğim için suçladın.
    Ama benim haksız olduğumu ve düşündüğümü söyleyen sen kendini kurtarmak için cümlelerinin içine sıkıştırdığın bir kelimeyi görünce duraksadım, 'taki benim söylemlerimi bir kişi destek verene kadar.
    Sende önce yazdığın kurnaz bir kelime ile " bende zaten böyle dedim " diye kendini haklı çıkarttın.
    Beyler; burası çocuk bahçesi değil.
    İstediğiniz kadar saldırın.
    Ben bildiğim doğrudan şaşmam!
     Alıntı Originally Posted by zelig Yazıyı Oku
    "Çok söz yalansız, çok para haramsız olmaz" atasözü ile, A. Einstein'ın "Eğer basitçe anlatamıyorsan demek ki yeterince iyi anlamamışsın" sözlerini atfetmek istiyorum bu arkadaşa ben sadece...

Edersin!
    Benim sözümü alıntı yapanı görürsün!
    Tamam.
    Engelle şimdi beni.
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Peki, öyle olsun. Ky'a çakılacak ama çakılmadı diyorsunuz yani. Okuduğunuzu iyi anlayın dediğiniz başka birisiydi, ama bunu çok kullanıyorsunuz, belki de siz anlatamıyorsunuzdur. Zira "Ama bu 6 kurum ellerindeki bu malıda dağıtıyor şu an." ifadesi bence tam olarak ky'ya dağıtıldığını anlatıyordu. Sizin diğer arkadaşla kavganız, hissenin brüt takasta iken bunu söylemiş olmanızdan kaynaklanıyordu..her neyse..

Diğer taraftan, "Benim cümlelerimi doğru okuyan pak ve temiz insanlar her daim kazanır!." ifadesi de pek sakat. Siz öyle değilsinizdir belki ama bu ifade tam şarlatanların ifade tarzı. Biz bu forumda birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz, eğer sizi engellersem, sizin bu sözünüze inanabilecek insanları ikaz edemem

Yatırımcı tavsiyesi değildir.

7. BRÜT deyince tu ka ka demenin cok yanlış olduğunu ispatlayan bir çok hisse sayarım size. suan ilk aklima gelen gedik. krontun çeyreği bile olamaz saygılar sevgilerimle. usta bu forumda sevilen sayılan bir üyedir ona katılıyorum.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayın ustanın şahsına , vermiş olduğu bilgilere haksizlik etmem!
    Ama haklıdır dersen bunuda kabul etmem!
    Sayın usta çok bilgili yada donanımlı olabilir size göre, ama bana göre çok eksiği olan bir insanda olabilir!
    Bizler yani buradaki her bir yatırımcı kazanmak ve bilgi tecrübelerimizi istişare yolu ile anlatmak için varız!
    O yüzden birini desteklerken iki kere düşünün derim!
    Zira buradaki bir çok kişinin ahını alabilirsiniz!
     Alıntı Originally Posted by kücükyatirimci Yazıyı Oku
    BRÜT deyince tu ka ka demenin cok yanlış olduğunu ispatlayan bir çok hisse sayarım size. suan ilk aklima gelen gedik. krontun çeyreği bile olamaz saygılar sevgilerimle. usta bu forumda sevilen sayılan bir üyedir ona katılıyorum.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 32/925 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •