Sayfa 32/1002 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yeni fonlar arasında en cazibi Ak Portföy Turizm ve Seyahat Sektörü Değişken Fonu olabilir.
    Sektör en diplerde zaten.
    Orta uzun vadede düşünülebilir.

Bu defa AOY gibi en tepedeki sektörler için fon kurma gafletine düşmemişler.
    Bende en cok dongusel olmayan, kuresel sirketlerden olusan bir fon isterdim.Icinde Nestle, JJ, Pzifer, vb.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bende en cok dongusel olmayan, kuresel sirketlerden olusan bir fon isterdim.Icinde Nestle, JJ, Pzifer, vb.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tarım, gıda alanı da olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yeni fonlar arasında en cazibi Ak Portföy Turizm ve Seyahat Sektörü Değişken Fonu olabilir.

Değişken olması enteresan Ak P. için bir ilk sanırım. Herhalde borçlanma araçlarıyla da destekleyecekler. Yerli portfoyu olmasi da cok muhtemel.

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Değişken olması enteresan Ak P. için bir ilk sanırım. Herhalde borçlanma araçlarıyla da destekleyecekler. Yerli portfoyu olmasi da cok muhtemel.
    Fonlar çoğaldıkça takipleri de zorlaşıyor.
    Bunları gruplamamız lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    2019'da damat vardı ve beraberinde tuik'in tuhaf verileri. Yani ayarlanmış enflasyon. Şimdi tuik'te de bir değişim oldu. Bilemiyorum, yine ayarlanmış enflasyonla ilerleyebilir mi, onu merak ediyorum aslında. Çünkü eğer öyle olursa, beklentiyi de ona göre degistirebilirler.
    Öyle kaporta hep aynı da TUİK'in umursandigini sanmıyorum daha cok kredi genislemesi ve dovizdeki oynakligi ciddiye aliyorlar gibi bu tahvilsever yabancilar.

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Öyle kaporta hep aynı da TUİK'in umursandigini sanmıyorum daha cok kredi genislemesi ve dovizdeki oynakligi ciddiye aliyorlar gibi bu tahvilsever yabancilar.
    Evet tesekkurler������

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Bu fon dar kapsamlı olmuyor mu (yabancı hisse yoksa zaten girilmesi doğru olmaz, bu fona gireceğine git THY HİSSESİ AL AT BİR KENARA )

8.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Bu fon dar kapsamlı olmuyor mu (yabancı hisse yoksa zaten girilmesi doğru olmaz, bu fona gireceğine git THY HİSSESİ AL AT BİR KENARA )
    Dar kapsamlı evet ama sektör diplerde.
    Yabancı hisse de olur mutlaka.

Sayfa 32/1002 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •