Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 321/735 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: KOZAA - TR Anadolu Metal Madencilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Tam tersi Bir çok insan koza ucuz kaldı diye kozaya geçti ve geçecek. İpekenin yüki azalacak. Yanlış düşünüyorsunuz, zaten önceden de tam tersini demiştiniz. ben olsam önce kozayı yükseltir, sonra ipeke ucuz diye kozadan ipekeye geçenleri döker sonra bir anda kozayı yine yükseltir ipek ile arayı açardım demiştiniz. Sonuçta İpeke tarihi zirveyi ve fkyı geçti bile, ipeke de spekülatif bir hareket olduğu çok açık ve para girişi ile yabancı oranı da en çok ipeke de yükselmiş durumda, zaten tarihte de ipeke kozadan hep yüksekteydi, ortaklık yapısı olarak da ipeke çok iyi. İpeke kozadan bağımsız bile yükselebilir. Basitçe ipeke yerine kozayı seçmek tarihi zirveyi geçen ipek karşısında yanlış bir tercih olduğu şu an için gayet açık
    sonrasında bir not ekledim yazıya kaçırmışsınız.
    insanlar kağıtlarına aşıktır genelde değişim yapmazlar.. hedef günlükçüdür..
    önceden ne dediğim belli. spekte ipek aşırı miktarda var. kozaasını yukseltmek zorunda demiştim..
    yabancı değil onlar. hesap kitap bilmez yabancı olmaz. neden alsın kozaa yerine ipeği. fk%20 pahalı. öte yandan petrolden buyuk darbe aldı
    Son düzenleme : yasemin5566; 27-04-2020 saat: 01:43.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Tam tersi Bir çok insan koza ucuz kaldı diye kozaya geçti ve geçecek. İpekenin yüki azalacak. Yanlış düşünüyorsunuz, zaten önceden de tam tersini demiştiniz. ben olsam önce kozayı yükseltir, sonra ipeke ucuz diye kozadan ipekeye geçenleri döker sonra bir anda kozayı yine yükseltir ipek ile arayı açardım demiştiniz. Sonuçta İpeke tarihi zirveyi ve fkyı geçti bile, ipeke de spekülatif bir hareket olduğu çok açık ve para girişi ile yabancı oranı da en çok ipeke de yükselmiş durumda, zaten tarihte de ipeke kozadan hep yüksekteydi, ortaklık yapısı olarak da ipeke çok iyi. İpeke kozadan bağımsız bile yükselebilir. Basitçe ipeke yerine kozayı seçmek tarihi zirveyi geçen ipek karşısında yanlış bir tercih olduğu şu an için gayet açık
    konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz.. en önemli rasyo fk oranı.. neden % 20 pahalı olanı satın alayım? tarih zirvenin ne önemi var? spek tarihi zirve geçti diyene mal vermek isteyemez mi? ortaklık yapısı %2 iyi olabilir peki son beş yılda fk oranlarını neden düzeltemedi ipek? daha 3 ay önce fk oranına baktığımızda ipek neden %10 eksideydi.. 3 ayda değişen nedir? ortaklık yapısı nedeniyle fk oranı neden %20 yukarıda olsun. Hangi hisse ucuz diyecekseniz fk oranına bakarsınız bu kadar basit.

3. Ewde_Kal_KozaA ,

Yasemin5566 , ben sizin uzun zamandır KozaA tuttuğunuzu sanıyordum.
    Önceliğiniz KozaL mi ?
    Yoksa yanlış mı anlamışım.

Sewgiler
    Beetlejuice
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by beetlejuice Yazıyı Oku
    Ewde_Kal_KozaA ,

Yasemin5566 , ben sizin uzun zamandır KozaA tuttuğunuzu sanıyordum.
    Önceliğiniz KozaL mi ?
    Yoksa yanlış mı anlamışım.

Sewgiler
    Beetlejuice
    şu an kozaa... kozal fk oranı koza ile %7 ye düşse kozala geçerim belli oranda

5. Ewde_Kal_KozaA ,

Sanırım bazen nabza göre şerbet weriyoruz.
    Bu şekilde kendimizi tatmin ediyoruz.
    A ) Yeri gelince TL bazlı grafik kullanıyoruz.
    B ) Yeri gelince Dolares bazlı grafik kullanıyoruz

Asl olan nedir , bilgi verebilir misiniz ?

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler ,
    Beetlejuice
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by beetlejuice Yazıyı Oku
    Ewde_Kal_KozaA ,

Sanırım bazen nabza göre şerbet weriyoruz.
    Bu şekilde kendimizi tatmin ediyoruz.
    A ) Yeri gelince TL bazlı grafik kullanıyoruz.
    B ) Yeri gelince Dolares bazlı grafik kullanıyoruz

Asl olan nedir , bilgi verebilir misiniz ?

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler ,
    Beetlejuice
    Türkler tl bazında bakarlar olaya ama spek ya da yabancılar için sermaye dolar bazındadır. Herhangi bir kuyumcuya sor. Yıl sonunda kar ettiğinizi nasıl anlarsınız diye. 45 kilo altınım 50 kilo olmuşsa kar ettim der. 44e düştüm 1 kilo altınım eksik derse zarar etmiştir. isterse 2 milyon kar etmiş olsun.. net mal (gram-sermaye) yukselişi önemli
    Son düzenleme : yasemin5566; 27-04-2020 saat: 01:22.

Alıntı Originally Posted by ci_han Yazıyı Oku
    Son 1 ayda ipeke %63 yükseldi kozaa ise %36 yükseldi!! Niye böyle bir fark oluşmuş olabilir? Bunu sadece yabancı alışlarıyla açıklamak doğru mu? Yoksa başka bir şeyler olabilir mi? Yada bu manipülatif bir hareket mi? İpeke pd/dd 2,14 f/k 7,12 oldu bizim ise pd/dd 1,58 f/k 5,72 de kaldı!! Bunun birbirine yakın olması gerekmez mi?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bize göre gerekiyor ama speğe göre gerekmiyor))..burda zaman gelir altını teneke fiyatına satarlar zaman gelir tenekeyi altın fiyatına alırlar..nedeninide kimse bilmez..
    Bekleyeceğiz ama sinir bozucu bı bekleme..
    Bakıyorum bakıyorum kağıtlara 3 ve 6 aylık bilanço olarak daha ucuzu daha avantajlısı yok gibi ama yürümüyor...hani ipekte yürumese anliycamda bizi sinir etmek için ipekte yürüyor üstüne üstlük..
    İpege bakarsan en az 14 olması lazım..
    Buralar böyle ******** bı yer olmasaydı zaten kimse çalışmaz herkes buraya gelirdi, para herkesde var..
    Dişçi koltuğunda narkozsuz dış çektiriyor gibiyiz..bakalım ne kadar dayanacagiz bu serefsizlige...

8. Bir hissenin spekülatif yukselişi sizin elinizde değildir. ipek yukseldi diye üzülmek mantık dışıdır.

Sayfa 321/735 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •