Sayfa 323/656 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Hissede hareketin tamamen by lerin hareketiyle geliştiğini yazmıştım, yukarıyada , aşağıyada. Hissede 3 by var ve 3. ile de tanışıyorum, ikisiyle oldukça samimi birisiyle bir kere yazışmıştım (kanaatimce en büyük olanı o) yorumuma itibar puanı vermiş neye yorarsanız yorun. teşekkürler Sn.......... umarım kızmamışsınızdır, sizler nasıl olsa bir şekilde kaybınızı telafi edersiniz.

bence daha bitmedi çıkışları
    ilk gün çıkış yapamadılar neden yapamadılar panik diyecem neden yaptılarki
    daha öncede yazdım yukarı ve aşagı yapsalardı çok güzel bir aperasyon olurdu
    ikinci gün çikiş oldu hınçla yaptılar
    bence hala çıkamadılar yada çıkmak istemiyorlar bence bu kadar güzel ekmek olan bir kagıttan çıkmazlar

durdo derki

bana hikayeni anlat
    hepimiz yıllardır buradayız
    borsa hikayeleri sever

2. birde arkadaşlar
    borsa son yıllarda ki can yakıcı hareketleri
    borsadaki ky
    finansal okur yaptı yanlış da olsa dogruda olsa
    bilanço okumayı ögreniyoruz

3. [QUOTE=Traderix;3445049]
     Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    BAKAB bilanço açıklamış
    112 milyon ciro
    10 milyon EASFALİYET KARI

bu bilançoyu durdoyla kıyaslayın
    53 ciro
    8 faliyet
    Ne oldu bilmiyoruz neden böyle bir bilanço gönderdiler bilmiyoruz bu işte bi iş var.fabrika çok güzel çalışıyor zarar edecek bişey yok.sadece muhasebecinin beceriksizliginden zarar yazdık.9 milyon finans gideri ne demek.açıklanamaz bir durum
    asıl soru bu
    muhasebeci kar yazmadı
    ama para bilançoda
    bu bilanço spk mevzuatı olsaydı
    4-5 kar yazardı
    çünkü bu kadar ne bulursa yazmaz dı bilançoda gider

zaman bakalım kimi haklı çıkaracak

4. [QUOTE=ÇIRAK;3446276]
     Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku

asıl soru bu
    muhasebeci kar yazmadı
    ama para bilançoda
    bu bilanço spk mevzuatı olsaydı
    4-5 kar yazardı
    çünkü bu kadar ne bulursa yazmaz dı bilançoda gider

zaman bakalım kimi haklı çıkaracak
    Çok fazla sorgulanacak bir şey olduğunu sanmıyorum, 18/9 daki ciro artışıyla, 19 ilk çeyrek te ki satışlar birbirleriyle örtüşemiyor. kısa bir süre üretimde olan yeni makinaın son çeyrekdeki katsıyıla ilk çeryrekteki katkısı, ve biz full çalışıyoruz sigara molası bile veremiyoruz gibi söylemlerle GELEN CİRO ÖRTÜŞMÜYOR

5. [QUOTE=sard68;3446025]Royalty en basit tanımıyla devralınan bir hak karşılığında yapılan ödemeyi ifade eder. Sözcük anlamı olarak imtiyaz ücreti, telif hakkı gibi gayri maddi hakların değerinin genel tanımıdır

ODENEN ROYALT 2019 İLK ÜÇ AY (2.073.424)
    2018 İLK ÜÇ AY (613.622)[/QUOTE

- Ödenen royalty -
    - Ödenen prim -2.073
    pirm ödemesiyle karıştırmışsınız
    bu sene coşmuşlar
    2018 başarılı bulmuşlar ki çalışanlara ödenen pirim tutarını 3.5 kat artırmışlar

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Hissede hareketin tamamen by lerin hareketiyle geliştiğini yazmıştım, yukarıyada , aşağıyada. Hissede 3 by var ve 3. ile de tanışıyorum, ikisiyle oldukça samimi birisiyle bir kere yazışmıştım (kanaatimce en büyük olanı o) yorumuma itibar puanı vermiş neye yorarsanız yorun. teşekkürler Sn.......... umarım kızmamışsınızdır, sizler nasıl olsa bir şekilde kaybınızı telafi edersiniz.
    Sizin tanıdığınız b.y. acemi galiba her hisse de böyle çıkıyorlarsa yakında çulsuz kalırlar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Evetttt potansiyelini korumakla birlikte kısa vadede tırt çıktı... Bu saatten sonra uzun vadede neler oluru bekliyip görces. Ayrıca bu kadar sığ bir hisseye parası olanın güvenip yatırım yapmasıda güzel bişey... Birden çıkması hariç... Sağlık olsun deyip önümüze bakacağız artıkın...

8. Selamlar. Eger satmayı dusunuyorsa daha. Muhtemelen bu fiyatlardan satamaz. Bellj marj altinda Elinde anlamlı mal varsa hepsine talip olabiliriz. Olmaz derse de biraz sabredip genel kurulu beklesin.

Sayfa 323/656 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •