Sektörü tutturduk ama Sabancı hissesi işte yedirmezler kolay kolay onu atladık
Sektörü tutturduk ama Sabancı hissesi işte yedirmezler kolay kolay onu atladık
Her şey çok güzel olacak
Orosnasilfnasfi çocnmasifnafi. Ananmsifanfia avratnbgşabgaş bacıasnfias kıznaşsfasi.... Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...
Ananaisfai avratmaasf bacımaisfmia kızmaifmiafs. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
Ne kadar büyük hırsız olduklarını yine yeni yeniden gösterdiler, izlediniz mi bugünü? Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
Çirkin orosnasfnias çocnnaisfnias. Para verip şıklığı ile göz kamaştırıyor yazdırtmış, Kafana çuval geçirsem bile olmaz o iş... Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
İlgili grubun ilgili tüm hesaplarımı kapatıp, kardeşlerden alışverişimi kestim, etrafıma da olabildiğimce ne mal olduklarını anlatıyorum, tek dal kaldı onu da torunlarıma bırakacam, kudursunlar. Ulan zaten takılan takıları alan, öz kandan gelene salvolar atan, ülkeden kazandıklarını başka ülkelere götürenden ne fayda gelir? Yapmazlar dedim göz göre göre yapmazlar dedim yapıyorlar. O. ç. Başka ülke ile ilgili sallıyorum, burda yazdıklarımın bu başlıkla, kurum , kuruluş , kişileri ile ilgisi yoktur. YTD. Sallıyorum.
Yer İmleri