Evet yeni açtım.
Evet yeni açtım.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
halkyatırım üstünde olan 80 küsür milyon lot hepsi halkbankasına ait değil.bu rakamlar takastan alınan değil.gelen bilançodaki faliyet raporundan (sayfa 10) niye yazdım çünkü bunlar satılmayacak mallar.spek elinde de 54 milyon el konulan bunuda çıkar.142 milyon eder.toplam 240 geri kalır 98![]()
Peki yatırım ortaklıklarında görünen 24.188.880 lot kimin halk yatırımın mı yoksa başka yat.ort.mı
Birde asinumun kote ettirmeye çalıştığı lotlar 54 ün içindekiler midir sence
onun hepsi halk gyo'nun kendi aldıkları 2013 yılında 18.677.317 lot mal aldılar bedelsiz ala ala bu kadar oldu.O zaman halkbankasıda 41.074.663 almıştı onunkide bu kadar olmuş. halk bank alış ortalama maliyeti 1.19 hlgyo alış maliyeti 1.33'tü toplam maliyet 1,23 tü enflasyonuda koy ortalamaları en az 2 de sen ona
valla bak orasını bilmiyorum işte.Ama olamaz bence çünkü halka açık olmayan kısımdaki lot diyor.Ama kasıt halk bankasının açık olmayan %28 hisse dışındaki midir bilemem.Aralarında bir anlaşma yapmış olabilirler.Genelde spekler şirket sahipleriyle anlaşıp ellerindeki lotu alıp kağıdı yukarı taşıyıp basarlar.Örneklerini gördük özdereci gyo gibi.ama burası devlet kurumu yapılıyormudur bilemem.
Yer İmleri