Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kemal Kılıçdaroğlu : -Devlette liyakat kalmadı. Çünkü her şeye bir kişi karar veriyor. O'na ulaşan işini çözdürüyor. Peki ulaşamayan esnafın, işçinin, iş insanının sorunu nasıl çözülecek?
-Her şeyi tek başına yönetiyorsan ülkedeki tüm sorunların sebebi sensin kardeşim. Tabi yanında bir de damadı var unutulmasın.
-Ekonomi faizcilere, tefecilere teslim edilmiş durumda. Bütün sorunların kaynağı ülkeyi tek başına yöneten tek adamdır. Yerel seçimlerde yaptığımızın aynısını yapacağız. Demokratik yollarla beyefendiyi göndereceğiz./Sputnik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Beyaz saray, çin hisse senetlerinin abd devlet fonları portföyünde yer almalarını sınırlamaya odaklanmış durumda- bloomberg news
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kılıçdaroğlu: Önümüzdeki hafta size Sarayın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni nasıl arpalık haline getirdiğinin raporunu açıklayacağım.
Yer İmleri