Sayfa 324/805 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Endekse gelince 9 aylık bilançolar iyi idi. Endeks 1500lerde iken 1700-1800 bandına dogru bir hareket olası diye bir gözlem yazmıştım. öngörüm tuttu. Şu an borsa iyi şirket karları ile zaten olması gereken seviyelerde, kabaca 1700-2300 bandında bir dolar ralli yaptık sayılır. Endeks bunun ortalarında 2000 bandında bir dengeye oturabilir. Basitçe bana göre yeterince düştük tekrar sert yukarı beni şaşırtmaz diye attum gitti. Bişey bildiğim yok sadece öngörüm bu şekilde...

Tekfene gelince cin şişeden çıktı, tüpten çıkan macunu tekrar tüpe sokmak mümkündür, ben denedim oldu....

ytd. al-sat öneri değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Bu işin saglaması endeks-dolar grafiklerini inceleyerek yapılabilir galiba. dolar 8.00 tl iken endeks kaçtı, şimdi endeks kaç, dolar kaç bakmak yeterli....

3. Angry

OAli Pandora geldiğinde şirket için yatırımcı için güzel şeyler söyledi o gün bu gün sesini duymadık geldiği den beri şirket için ne yaptığı şu belli değil açıklama haber hiç bir bilgi yok belki şirketi detaylı bilmiyor Cemal31 ağam başa gelse bunlardan daha iyi yönetir şirkete enerji sinerji katar. Eminim bu dürzülerle bu hisse anca sürünür bu kadar yavşağı oç yi anca tkfen yönetiminde görürsün başka yerde aralamayalım

4. Günaydın agalar viop xu30 +2.73 tkfen -1.58

5.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Endekse gelince 9 aylık bilançolar iyi idi. Endeks 1500lerde iken 1700-1800 bandına dogru bir hareket olası diye bir gözlem yazmıştım. öngörüm tuttu. Şu an borsa iyi şirket karları ile zaten olması gereken seviyelerde, kabaca 1700-2300 bandında bir dolar ralli yaptık sayılır. Endeks bunun ortalarında 2000 bandında bir dengeye oturabilir. Basitçe bana göre yeterince düştük tekrar sert yukarı beni şaşırtmaz diye attum gitti. Bişey bildiğim yok sadece öngörüm bu şekilde...

Tekfene gelince cin şişeden çıktı, tüpten çıkan macunu tekrar tüpe sokmak mümkündür, ben denedim oldu....

ytd. al-sat öneri değildir.
    aynen ortak ben de bugünden itibaren borsa da genel bir yükseliş bekliyorum, umarım bizim teko nun hareketi daha sert yükselişle devam eder . en azından bilançolar açıklanana kadar borsa da olumlu günler bizi bekliyor. sonrası da güzel olur sa tadından yenmez yüzde yüz maldayım
    ayrıca dolar baskılanacak, faizler ortada borsa dan başka paranın gidebileceği yer yok diye düşünüyorum.ytd.

6. Boyle gunlerde tekfen tahtasi takip etmeyin delirmek istemiyorsaniz. Cikarken en onde duser cikarken de en son cikar en kotu performansi gosterir . O yuzden bu haysiyetsiz sirket hakkinda bu kadar olumsuzum, umutlari cok kirdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Yeniden degerlemeler olunca şirketlerin GERÇEK DEGERİ çıkacak ortaya. Şu anda 0.50 nin altında defter degeriyle işlem gören bir hisseye sahibiz. Ben niye sıkıntı, strese gireyim. Malı mülkü az olan şirketler yada döviz borcu olan şirketler düşünsün....

8. Yeniden degerleme falan olmaz , gecin bunlari . Bu sirket patronlari malini ederinde gostermez

Sayfa 324/805 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •