Sayfa 325/326 İlkİlk ... 225275315323324325326 SonSon
Arama sonucu : 2604 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    böyle bir haber var....

Şirketimizin DenizBank A.Ş.' de bulunan 78.000.000 Euro grup limit tutarlı kredisi nakden defaten ödenerek kapatılmıştır. Denizbank A.Ş. tarafından şirketimize 31.792.245,79 USD limit tutarlı 3 yıl vadeli nakit kredi tahsis edilmiştir. Kamuoyumuza saygı ile duyurulur.
    Şirket 3-4 bankaya olan borçlarının 36 milyon euroluk kısmını ödemiş. 32 milyon euroluk kısmını ise sadece 1 bankaya borçlanmış...

totalde şirketin toplam borcu 1,7 milyar tl civarı azalmışki bu durum hem özkaynakları artırıyor hemde faiz yeniden borçlanma malyeti gibi kalemleri düşüreceğinden bilanço açısından oldukça olumlu bir adım olmuş
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09.01.2025 tarih ve 2025/2 sayılı kararıyla uygun görülen ihraç limiti kapsamında, Şirketimizin yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılan 180 gün vadeli, vade sonunda yıllık %52 sabit faizli kupon ödemeli, TRFDRDL72517 ISIN kodlu finansman bonosunun 6.cı kupon ve anapara ödemesi ödemesi 16.07.2025 (bugün) itibarıyla gerçekleşmiştir. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.

bugün ayrıca 5.128.000 lira faiz ile birlikte 100.000.000 tlde anapara ödemesi yapılmış bir borç daha kapatılmış...

şirketin nakiti çok azaldı ama bilançoyu negatifleştiren borçlarıda önemli oranda azaldı

3. şirketlerin borçlarının bilançolara negatif etkilerinin maksimize olduğu bu zamanda şirket bedelli ile nakit akışı sağladı borçlarını önemli oranda azalttı...

profesyonel ve güzel bir hamle ile ileride şirkete darboğaz oluşturabilecek bir durum elimine edildi.

şirketin satış sorunu yok. hem kendi markası ile hemde pl ürünler ile satış yapıyor. ihracat yapıyor artı Milli Savunma Bakanlığından da önemli tutarlı ihaleler alıyor..

artık önümüze bakalım.

bedelliden gelen nakitin olumlu etkisi ancak 3.çeyrekte görülecektir.

4. Sermaye artışından iyi kaynak sağladı ve borçları azaltacak ama hala kalan finansal borç yükü yüksek, zamana ihtiyacı olur bence

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Millet toplanmasın diye yazmıyorum. Twiter den takip etmek daha rahat. 2 sene buradayız sözümüz halen geçerli.
    En son 4 temmuzda yazmışım. Yazılacak her şeyi Nisan mayıs aylarında uzun uzun yazdık. Artık ayda 1-2 durum değerlendirmesi yaparız. 2,20 çok önemli, tüm zamanların geçiş kapısı.

6. chobani yerine niçün ton ton ton sponsör olmayayıdı ?
    ama başkanlık yaraşır yiğidime .......
    ytd syg

7. yazdık çizdik . şirketin bedelli ile mali durumunu güçlendirecek dedik...

gerçekten öyle oldu hisse kıpırdanmaya başladı.

özellikle 3.çeyrek bilançosu ile olumlu etkiyi daha net gözlemleyebileceğiz

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Millet toplanmasın diye yazmıyorum. Twiter den takip etmek daha rahat. 2 sene buradayız sözümüz halen geçerli.
    Kimseyi toplamadım Twiter de bu yüzden kendi hesabımı bile kapattım durmak yok yola devam

Sayfa 325/326 İlkİlk ... 225275315323324325326 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •