21 kasım valörü olan fon saat kaçta hesabımda görülür Hsbc ile çalışıyorum.
Aldığım fonlarda kar zarar gösteren kısım yok genelde böyle mi çalışır yoksa farklı bankalarda bunu gösterir mi?
Sadece aldığım adeti göstermiş diğer fonlarda karı zararı ben hesaplıyorum çok saçma geldi
14:20 civarı hesapta görünür, kar zarar hesaplama hatta emir iptali olmayan bankalar bile var.
Yapı kredi bu konuda iyi kar zarar, emir iptali, fon alış satış bilgileri vs. gösteriyor.
14:20 civarı hesapta görünür, kar zarar hesaplama hatta emir iptali olmayan bankalar bile var.
Yapı kredi bu konuda iyi kar zarar, emir iptali, fon alış satış bilgileri vs. gösteriyor.
aynen emir iptali vs de göstermiyor çok saçma geldi. yapı kredi haricinde dediğiniz göstergeleri gösteren başka banka var mı? yapı kredi hesabım yok maalesef
Teşekkür ederiz hayrani üstadım, bu foruma katkınız çok büyük ve bunu hep şükranla karşıladım. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Bu grubun sessiz bir takipçisi olarak size özellikle teşekkür etmek istedim [emoji4]
birikimlerimizi sağlıklı şekilde değerlendirebilmenin çok zor, hatta neredeyse bir sanat olduğu bu zor ortamda birbirimize katkımız olabiliyorsa ne mutlu.
aynen emir iptali vs de göstermiyor çok saçma geldi. yapı kredi haricinde dediğiniz göstergeleri gösteren başka banka var mı? yapı kredi hesabım yok maalesef
İnternet şubesinde vardır mobil de yoktur hsbc.
Icbc, garanti bankası bakabilirsiniz.
Yapı kredi uygulamadan hesap açılıyordu şubeye gitmeden.
Şuan ki dağılıma göre tahvil ağırlıklı ve az hisseye yatırım yapayım diyenler için yapılmış bir fon gibi görünüyor.
%8 devlet tahvili
%31 bono
%24 öst
%20 hisse
%2 türev
%2 kira
%11 ters repo
Yer İmleri