Sayfa 325/1000 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    21 kasım valörü olan fon saat kaçta hesabımda görülür Hsbc ile çalışıyorum.

Aldığım fonlarda kar zarar gösteren kısım yok genelde böyle mi çalışır yoksa farklı bankalarda bunu gösterir mi?

Sadece aldığım adeti göstermiş diğer fonlarda karı zararı ben hesaplıyorum çok saçma geldi
    14:20 civarı hesapta görünür, kar zarar hesaplama hatta emir iptali olmayan bankalar bile var.
    Yapı kredi bu konuda iyi kar zarar, emir iptali, fon alış satış bilgileri vs. gösteriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    14:20 civarı hesapta görünür, kar zarar hesaplama hatta emir iptali olmayan bankalar bile var.
    Yapı kredi bu konuda iyi kar zarar, emir iptali, fon alış satış bilgileri vs. gösteriyor.
    aynen emir iptali vs de göstermiyor çok saçma geldi. yapı kredi haricinde dediğiniz göstergeleri gösteren başka banka var mı? yapı kredi hesabım yok maalesef

3.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz hayrani üstadım, bu foruma katkınız çok büyük ve bunu hep şükranla karşıladım. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Bu grubun sessiz bir takipçisi olarak size özellikle teşekkür etmek istedim [emoji4]
    birikimlerimizi sağlıklı şekilde değerlendirebilmenin çok zor, hatta neredeyse bir sanat olduğu bu zor ortamda birbirimize katkımız olabiliyorsa ne mutlu.

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    aynen emir iptali vs de göstermiyor çok saçma geldi. yapı kredi haricinde dediğiniz göstergeleri gösteren başka banka var mı? yapı kredi hesabım yok maalesef
    İnternet şubesinde vardır mobil de yoktur hsbc.
    Icbc, garanti bankası bakabilirsiniz.
    Yapı kredi uygulamadan hesap açılıyordu şubeye gitmeden.

https://www.yapikredi.com.tr/m/sinir...i-kredili-olun

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Şuan ki dağılıma göre tahvil ağırlıklı ve az hisseye yatırım yapayım diyenler için yapılmış bir fon gibi görünüyor.
    %8 devlet tahvili
    %31 bono
    %24 öst
    %20 hisse
    %2 türev
    %2 kira
    %11 ters repo
    desenize gpg'nin alternatifi artıyor teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    tzv mk 2.51 ben bile bu kadar kötü geleceğini tahmin etmiyordum, iyi ki tzv den kaçıp tzl ye geçmişim
    Dün ppf fonu TI1 den çıkıp, kvbaf TIV e girdim. Ama gün sonunda ppf nunun getirisi daha fazla oldu. Sanırım diğer ppf ve kvbaf ları da aynı oldu.

7. Kısa vadeli bonolarda son durum nedir acaba

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dün ppf fonu TI1 den çıkıp, kvbaf TIV e girdim. Ama gün sonunda ppf nunun getirisi daha fazla oldu. Sanırım diğer ppf ve kvbaf ları da aynı oldu.
    Kvba biraz daha düşük geliyor gibi şu anda gibi duruyor .

Sayfa 325/1000 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •